Nella Kharisma   Writed by Admin
Tak Mungkin Aku Pasakan Jadi Yg Pertama Kau Sadara Kau Disana Masih Ada Yang Punya Biarlah Jadi Yg Kedua Tapi Kau Utamakan Dari Pada Yang Pertama Kau Duan Kan Ihklas Ku Harus Ihklas Terima Ku Harus Terima Aku Ihkl.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Oh Tuhan Berikan Aku Kekuatan Untuk Selalu Bisa Membahagiakan Dirinya Oh Tuhan Jadikan Aku Yang Terakhir Tuk Miliki Dia Sepenuhnya Semua Asa Yang Ku Miliki Hanya Untukmu Setiap Nafasku Rasa Sayang Yang Selalu Ku Penda.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Wong Edan Kui Bebas Wong Edan Kui Bebas Wong Edan Kui Bebas Wong Edan Kui Bebas Ora Usah Mikir Uripku Ojo Susah Mikir Dalanku Mergo Dalan Uripku Iki Dudu Urusanmu Dalan Uripe Kabeh Menungso Becik Ketitik Olo Keto.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Wong Edan Kui Bebas Wong Edan Kui Bebas Wong Edan Kui Bebas Wong Edan Kui Bebas Ora Usah Mikir Uripku Ojo Susah Mikir Dalanku Mergo Dalan Uripku Iki Dudu Urusanmu Dalan Uripe Kabeh Menungso Becik Ketitik Olo Keto.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Aku Ngerti Yen Sliramu Ono Sing Duwe Ugo Ngerti Yen Aku Ra Biso Nduweni Nanging Ngopo Ati Iki Mekso Seneng Karo Kowe Aku Ngerti Yen Sliramu Ono Sing Nduwe Ugo Ngerti Yen Aku Ra Biso Nduweni Nanging Ngopo Ati Iki Mekso.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Hang Isun Enget, Magih Ambi Riko Kapan Baen Katon Reng Moto Welas Nong Riko, Magih Ring Dodo Abot Sun Ganti Ambi Wekas Hang Liyo Hang Isun Cobo Nglalekaken Riko Tapi Magih Manggon Ring Dodo Mergo Hang Jeru, Welas Nyan.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Eh Dulur Podo Nyedako Gatekno Podo Rungokno Doreneo Aku Nduwe Cerito Nyritokno Crito Uripku Pas Karo Kanca Kancaku Sing Do Dumeh Lan Doninggal Aku Isone Podo Nyalahne Rak Ngelingi Mbiyen Piye Banjor Ngece Ngrasani R.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Tumetes Udan Njero Atiku Mendung Ing Batin Amergo Sliramu Lungo Blencing Ninggalke Aku Ra Ngerti Emboh Opo Salahku Nganti Tego Ngejor Roso Tresnoku Loro Banget Jroning Atiku Sliramu Sing Nembung Tresno Nyaopo Sliramu.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Loro Rasane Moco Undangan Rabimu Amung Semene Iso Mbok Culne Tresnoku Kudu Tak Lilo Pancen Keputusanmu Nadyan Keloro-loro Njero Batinku Loro Rasane Moco Undangan Rabimu Ra Ngiro Yen Kowe Ninggalke Aku Ra Uwis-uwis Net.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Semilir Angin Dalu Sumripit Roso Ning Ati Soyo Nambahi Roso Kasmara Iki Pirang-pirang Bengi Tansah Tak Enteni Nanging Raono Teko Nugemi Janjimu Padange Rembulan Sing Ngancani Sepiku Suwi Ngenteni Raono Tekamu Pirang-p.. Read »
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play