Lirik lagu Nella Kharisma Balungan Kere
Biyen Aku Tau Kelangan
Nganti Saiki Isih Kelingan
Kowe Seng Tak Anti Anti
Bebrayan Tekaning Pati Jebule Mblenjani Janji

Kabeh Iki Mergo Kahanan
Ben Iso Nyukupi Kebutuhan
Aku Kerjo Isuk Sore Nanging Kowe Sambat Wae
Jaremu Balungan Kere

Opo Pancen Wes Nasibku
Kudu Pisahan Karo Sliramu
Jaremu Arep Nompo Opo Anane
Nanging Nyatane Tresnoku Mbok Sepelekke

Kudune Kowe Ngerteni Kabeh Mung Titipane Gusti
Senadjan Atiku Wes Bubrah Kandeli Gone Ibadah
Gusti Seng Paringi Berkah

Senadjan Balungan Kere Ora Kendo Nyambut Gawe
Senadjan Dalan Ra Alus Seng Penting Wani Terus

Kabeh Iki Mergo Kahanan
Ben Iso Nyukupi Kebutuhan
Aku Kerjo Isuk Sore Nanging Kowe Sambat Wae
Jaremu Balungan Kere

Opo Pancen Wes Nasibku
Kudu Pisahan Karo Sliramu
Jaremu Arep Nompo Opo Anane
Nanging Nyatane Tresnoku Mbok Sepelekke

Kudune Kowe Ngerteni Kabeh Mung Titipane Gusti
Senadjan Atiku Wes Bubrah Kandeli Gone Ibadah
Gusti Seng Paringi Berkah

Senadjan Atiku Wes Bubrah Kandeli Gone Ibadah
Gusti Seng Paringi Berkah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Balungan Kere Nella Kharisma , lirik lagu Nella Kharisma Balungan Kere, lirik Balungan Kere Nella Kharisma , lirik Nella Kharisma Balungan Kere, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  411x     Monday, 23-09-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram