Dian Marshanda   Writed by Admin
Aku Tak Sing Ngalah Trimo Mundur Timbang Loro Ati Tak Oyako Wong Kowe Wis Lali Ora Bakal Bali Paribasan Awak Urip Kari Balong Lilo Tak Lakoni Jebule Janjimu, Jebule Sumpahmu Ra Biso Digugu Wong Salah Ora Gelem Nga.. Read »
  Dian Marshanda   Writed by Admin
Golek Duit Saja'e Kok Angel Tenan Tak Rewangi Nganti Koyo Wong Edan Kerjo Nyeles Nyangklong Tas Nawakne Barang Adus Kringet Mlaku Sak Dawane Dalan Koyo Ngene Wong Ora Duwe Petentengan Nyambut Gawe Ngantek Tuwek Pangga.. Read »
  Dian Marshanda   Writed by Admin
Abot Rasane Nandang Kangen Ati Mergo Tresnoku Sing Gedi Tansah Kelingan Awan Bengi Mung Biso Telfon Marang Sliramu Kanggo Tombo Kangen Rinduku Mergo Adoh Jarak Sliramu Mendem Kangen Njroning Atiku Soyo Jeru Mung Telf.. Read »
  Dian Marshanda   Writed by Admin
Sudahku Bilang Sayang Bila Diriku Tela Punya Pacar Masih Kau Paksa Aku Untuk Selingkuh Kencan Denganmu Namun Setelah Matamu Melihat Aku Dan Si Dia Bercumbu Kamu Marah - Marah Padaku Sakit Hati Terbakar Api Cemburu.. Read »
  Dian Marshanda   Writed by Admin
Dondong Opo Salak Duku Cilak Cilik Gendong Opo Becak Mas Mlaku Timak Timik Tuku Buah Ndek Pasar Kudu Di Incipi Disek Yen Katene Golek Pacar Yo Kudu Dikenal Disik Dondong Opo Salak Dik Duku Cilak Cilik Gendong Op.. Read »
  Dian Marshanda   Writed by Admin
Ndisek Aku Nompo Tresnamu Ora Mergo Ganteng Rupamu Aku Gelem Dadi Pacarmu Mergo Mbiyen Akeh Duwitmu Nanging Saiki Kowe Kere Tibak'e Kok Akeh Utang E Mending Sliramu Tak Tinggal Wae Tresno Iku Esek-esek Koyo Kertu.. Read »
  Dian Marshanda Feat Fendik   Writed by Admin
Dinginnya Malam Sedingin Hatiku Rindu Merajam Di Relung Jiwaku Memandang Langit Di Gelapnya Malam Mengingat Kisah Di Mata Yang Silam Bulan Sampaikan Rinduku Oh Bintang Ku Rindu Padanya Dinginnya Malam Sedingin Hatik.. Read »
  Dian Marshanda   Writed by Admin
Mesti Mestine Kuwe Kudu Ngenal Aku Disek Sak Gurunge Kuwe Ngomong Krentek Ning Njero Atimu Pada Diriku Pasti Pastine Aku Ijek Milah Milih Sopo Sing Arep Tak Gandeng Rono Rene Berduaan Bersanding Denganku Jaman Saiki.. Read »
  Dian Marshanda   Writed by Admin
Mbiyen Mbiyen Mbiyen Soro Uripku Lahir Ning Ndeso Mlarat Nasibku Melok Cino Kerjo Dadi Babu Ra Tau Nompo Gajiku Juraganku Ancen Rodok Mloto Karo Babu Ijek Pingin Ngunu Tinimbang Ajur Harga Diriku Mending Dodol Suworo.. Read »
  Dian Marshanda   Writed by Admin
Opo Bojomu Iki Sik Kurang Ayu Opo Mbok Sawang Ra Nyenengne Atimu Rumangsaku Ra Kalah Karo Tonggoku Lha Kok Kowe Malah Tresno Marang Tonggoku Aku Ngerti Mestine Kowe Cemburu Aku Weruh Mestine Kowe Yo Nesu Ora Lilo Yen.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play