Lirik lagu Dian Marshanda Babu Ngamen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mbiyen Mbiyen Mbiyen Soro Uripku
Lahir Ning Ndeso Mlarat Nasibku
Melok Cino Kerjo Dadi Babu
Ra Tau Nompo Gajiku

Juraganku Ancen Rodok Mloto
Karo Babu Ijek Pingin Ngunu
Tinimbang Ajur Harga Diriku
Mending Dodol Suworoku

Kok Ndilalah Ngamen Ning Bis-bisan
Pethuk Produser Rekaman
Aku Ditawani Dijak Shotingan
Lagune Campursarian

Kok Ndilalah Lewat Suworoku
Akhire Aku Terkenal
Babu Ngamen Sing Biyen Nelongso
Saiki Uripe Mulyo

Mbiyen Mbiyen Mbiyen Soro Uripku
Lahir Ning Ndeso Mlarat Nasibku
Melok Cino Kerjo Dadi Babu
Ra Tau Nompo Gajiku

Juraganku Ancen Rodok Mloto
Karo Babu Ijek Pingin Ngunu
Tinimbang Ajur Harga Diriku
Mending Dodol Suworoku

Kok Ndilalah Ngamen Ning Bis-bisan
Pethuk Produser Rekaman
Aku Ditawani Dijak Shotingan
Lagune Campursarian

Kok Ndilalah Lewat Suworoku
Akhire Aku Terkenal
Babu Ngamen Sing Biyen Nelongso
Saiki Uripe Mulyo

Mbiyen Mbiyen Mbiyen Soro Uripku
Lahir Ning Ndeso Mlarat Nasibku
Melok Cino Kerjo Dadi Babu
Ra Tau Nompo Gajiku

Juraganku Ancen Rodok Mloto
Karo Babu Ijek Pingin Ngunu
Tinimbang Ajur Harga Diriku
Mending Dodol Suworoku

Kok Ndilalah Ngamen Ning Bis-bisan
Pethuk Produser Rekaman
Aku Ditawani Dijak Shotingan
Lagune Campursarian

Kok Ndilalah Lewat Suworoku
Akhire Aku Terkenal
Babu Ngamen Sing Biyen Nelongso
Saiki Uripe Mulyo
Saiki Uripe Mulyo
Saiki Uripe Mulyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Babu Ngamen Dian Marshanda, lirik lagu Dian Marshanda Babu Ngamen, lirik Babu Ngamen Dian Marshanda, lirik Dian Marshanda Babu Ngamen, Kumpulan lirik lagu Dian Marshanda terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dian Marshanda terlengkap
  Dian Marshanda   Writed by Admin  267x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram