Lirik lagu Dian Marshanda Esek-esek
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ndisek Aku Nompo Tresnamu
Ora Mergo Ganteng Rupamu
Aku Gelem Dadi Pacarmu
Mergo Mbiyen Akeh Duwitmu

Nanging Saiki Kowe Kere
Tibak'e Kok Akeh Utang E
Mending Sliramu Tak Tinggal Wae

Tresno Iku Esek-esek
Koyo Kertu Sing Di Gesek
Okeh Isine
Lancar Transaksine

Tresno Iku Esek-esek
Koyo Kertu Sing Di Gesek
Kosong Isine
Ora Ono Regone

Urip Butuh Duwit
Tresno Gak Keno Di Kredit

Ndisek Aku Nompo Tresnamu
Ora Mergo Ganteng Rupamu
Aku Gelem Dadi Pacarmu
Mergo Mbiyen Akeh Duwitmu

Nanging Saiki Kowe Kere
Tibak'e Kok Akeh Utang E
Mending Sliramu Tak Tinggal Wae

Tresno Iku Esek-esek
Koyo Kertu Sing Di Gesek
Okeh Isine
Lancar Transaksine

Tresno Iku Esek-esek
Koyo Kertu Sing Di Gesek
Kosong Isine
Ora Ono Regone

Tresno Iku Esek-esek
Koyo Kertu Sing Di Gesek
Okeh Isine
Lancar Transaksine

Tresno Iku Esek-esek
Koyo Kertu Sing Di Gesek
Kosong Isine
Ora Ono Regone

Tresno Iku Esek-esek
Koyo Kertu Sing Di Gesek
Okeh Isine
Lancar Transaksine

Tresno Iku Esek-esek
Koyo Kertu Sing Di Gesek
Kosong Isine
Ora Ono Regone

Urip Butuh Duwit
Tresno Gak Keno Di Kredit
Urip Butuh Duwit
Tresno Gak Keno Di Kredit
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Esek-esek Dian Marshanda, lirik lagu Dian Marshanda Esek-esek, lirik Esek-esek Dian Marshanda, lirik Dian Marshanda Esek-esek, Kumpulan lirik lagu Dian Marshanda terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dian Marshanda terlengkap
  Dian Marshanda   Writed by Admin  253x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram