Lirik lagu Dian Marshanda Ilange Gelang Kalung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Mung Tansah Kelingan
Nalikane Biyen Urip Kekurangan
Senadyan Wis Pisah Suwe
Roso Kangen Kok Yo Koyo Ngene

Ora Gampang Nggonku Lali
Janjimu Biyen Mung Tansah Tak Ugemi
Gelang Kalung Dadi Saksi
Pungkasane Ilang Ono Ngendi

Pancen Kowe Ora Getun
Ninggal Aku Babar Pisan Ora Nggumun
Dasare Ono Liyane
Luwih Soko Aku Sing Biso Nyenengke

Tresno Ati Pawitane
Bondo Dunyo Kuwi Dudu Ukurane
Nanging Batinku Ra Lilo
Gelang Kalung Di Wenehno Wong Liyo

INTRO :

Aku Mung Tansah Kelingan
Nalikane Biyen Urip Kekurangan
Senadyan Wis Pisah Suwe
Roso Kangen Kok Yo Koyo Ngene

Ora Gampang Nggonku Lali
Janjimu Biyen Mung Tansah Tak Ugemi
Gelang Kalung Dadi Saksi
Pungkasane Ilang Ono Ngendi

Pancen Kowe Ora Getun
Ninggal Aku Babar Pisan Ora Nggumun
Dasare Ono Liyane
Luwih Soko Aku Sing Biso Nyenengke

Tresno Ati Pawitane
Bondo Dunyo Kuwi Dudu Ukurane
Nanging Batinku Ra Lilo
Gelang Kalung Di Wenehno Wong Liyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ilange Gelang Kalung Dian Marshanda, lirik lagu Dian Marshanda Ilange Gelang Kalung, lirik Ilange Gelang Kalung Dian Marshanda, lirik Dian Marshanda Ilange Gelang Kalung, Kumpulan lirik lagu Dian Marshanda terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dian Marshanda terlengkap, Download Lirik Lagu Ilange Gelang Kalung Dian Marshanda, Chord dan Lirik Lagu Ilange Gelang Kalung Dian Marshanda, Terjemahan Lirik Lagu Ilange Gelang Kalung Dian Marshanda,Dian Marshanda Dangdut - Lirik Lagu Ilange Gelang Kalung, Profil Dian Marshanda dan Lagu Ilange Gelang Kalung, Genre Dangdut - Lirik Lagu Ilange Gelang Kalung Dian MarshandaIlange Gelang Kalung
  Dian Marshanda   Writed by Admin  1968x     Wednesday, 28-09-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram