Lirik lagu Nella Kharisma Undangan Rabi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Amung Semene Iso Mbok Culne Tresnoku
Kudu Tak Lilo Pancen Keputusanmu
Nadyan Keloro-loro Njero Batinku

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Ra Ngiro Yen Kowe Ninggalke Aku
Ra Uwis-uwis Netes Eluh Ning Pipiku
Mergo Pungkase Sing Nyanding Kowe Dudu Aku

Sing Tak Rasakne Loro Atiku
Nalikane Nrimo Layangmu
Kaget Tak Woco Undangan Rabimu
Ngene Carane Medhot Tali Tresnoku

Mbiyen Tak Trimo Ucap Manismu
Jebul Saiki Lamis Janjimu
Mbok Terus Terang Yen Medhot Aku
Ojo Nilap Njur Nrimo Kabar Rabimu


Saktenane Batinku Keloro-loro
Nyawang Fotomu Jejer Karo Wong Liyo
Ora Tak Songko Undangan Rabi
Mbok Gawe Medhot Tali Tresnomu

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Amung Semene Iso Mbok Culne Tresnoku
Kudu Tak Lilo Pancen Keputusanmu
Nadyan Keloro-loro Njero Batinku

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Ra Ngiro Yen Kowe Ninggalke Aku
Ra Uwis-uwis Netes Eluh Ning Pipiku
Mergo Pungkase Sing Nyanding Kowe Dudu Aku

Sing Tak Rasakne Loro Atiku
Nalikane Nrimo Layangmu
Kaget Tak Woco Undangan Rabimu
Ngene Carane Medhot Tali Tresnoku

Mbiyen Tak Trimo Ucap Manismu
Jebul Saiki Lamis Janjimu
Mbok Terus Terang Yen Medhot Aku
Ojo Nilap Njur Nrimo Kabar Rabimu

Saktenane Batinku Keloro-loro
Nyawang Fotomu Jejer Karo Wong Liyo
Ora Tak Songko Undangan Rabi
Mbok Gawe Medhot Tali Tresnomu

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Amung Semene Iso Mbok Culne Tresnoku
Kudu Tak Lilo Pancen Keputusanmu
Nadyan Keloro-loro Njero Batinku

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Ra Ngiro Yen Kowe Ninggalke Aku
Ra Uwis-uwis Netes Eluh Ning Pipiku
Mergo Pungkase Sing Nyanding Kowe Dudu Aku

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Amung Semene Iso Mbok Culne Tresnoku
Kudu Tak Lilo Pancen Keputusanmu
Nadyan Keloro-loro Njero Batinku

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Ra Ngiro Yen Kowe Ninggalke Aku
Ra Uwis-uwis Netes Eluh Ning Pipiku
Mergo Pungkase Sing Nyanding Kowe Dudu Aku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Undangan Rabi Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Undangan Rabi, lirik Undangan Rabi Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Undangan Rabi, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  155x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu