Lirik lagu Sangga Buana Bowo Dadi Ati ( Campursari )
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Gegarane Wong Akrami
Dudu Bondho Dudu Rupo
Amung Ati Pawitane
Luput Pisan Keno Pisan
Yen Gampang Luwih Gampang
Yen Angel, Angel Kelangkung
Tan Keno Tinumbas Arto

Nggoleki Sing Koyo Ngopo
Wong Nyatane Kalakon Seprene
Saben Saben Gandrung
Wekasane Malah Mbangun Tresno

Dudu Bondho Dudu Rupo
Mung Atine Dadi Tetaline
Guyub Rukun Setyo
Pepindhane Mimi Lan Mituno

Wis Jamak Lumrahe
Yen Wong Urip Coba Lan Godhane Gedhe
Supradene
Ora Nganti Ndadak Dadi Gawe

Rino Wengi Dadi Ati
Wong Prasojo Alus Bebudhine
Sabar Tur Gemati
Momong Putro Lahir Lan Batine

Nggoleki Sing Koyo Ngopo
Wong Nyatane Kalakon Seprene
Saben Saben Gandrung
Wekasane Malah Mbangun Tresno

Dudu Bondho Dudu Rupo
Mung Atine Dadi Tetaline
Guyub Rukun Setyo
Pepindhane Mimi Lan Mituno

Wis Jamak Lumrahe
Yen Wong Urip Coba Lan Godhane Gedhe
Supradene
Ora Nganti Ndadak Dadi Gawe

Rino Wengi Dadi Ati
Wong Prasojo Alus Bebudhine
Sabar Tur Gemati
Momong Putro Lahir Lan Batine
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Bowo Dadi Ati ( Campursari ) Sangga Buana, lirik lagu Sangga Buana Bowo Dadi Ati ( Campursari ), lirik Bowo Dadi Ati ( Campursari ) Sangga Buana, lirik Sangga Buana Bowo Dadi Ati ( Campursari ), Kumpulan lirik lagu Sangga Buana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Sangga Buana terlengkap
  Sangga Buana   Writed by Admin  699x     Tuesday, 22-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram