Lirik lagu Sangga Buana Kelinci Ucul
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ngubengi Kutho, Sak Teruse
Ning Ndeso-ndeso
Mergo Aku Anggolek'i Sing Tak Tresnani
Klinciku Ucul

Lungo Meng Ngetan, Suroboyo
Terus Nyang Bali
Meng Ngulon Lungo Ning Bandung, Ora Ketemu
Terus Aku Ning Jakarta

Jebul Ora Ketemu
Aduh, Klinciku, Ojo Mbedo Aku
Terus Bali Ning Semarang
Klinciku Wus Ono Kandang

Lha, Jebulane Grusa-grusu
Keburu Nafsu
Wekasane Montang-manting, Ragate Akeh
Aku Dhewe Sing Kebanting

Ngubengi Kutho, Sak Teruse
Ning Ndeso-ndeso
Mergo Aku Anggolek'i Sing Tak Tresnani
Klinciku Ucul

Lungo Meng Ngetan, Suroboyo
Terus Nyang Bali
Meng Ngulon Lungo Ning Bandung, Ora Ketemu
Terus Aku Ning Jakarta

Jebul Ora Ketemu
Aduh, Klinciku, Ojo Mbedo Aku
Terus Bali Ning Semarang
Klinciku Wus Ono Kandang

Lha, Jebulane Grusa-grusu
Keburu Nafsu
Wekasane Montang-manting, Ragate Akeh
Aku Dhewe Sing Kebanting
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kelinci Ucul Sangga Buana, lirik lagu Sangga Buana Kelinci Ucul, lirik Kelinci Ucul Sangga Buana, lirik Sangga Buana Kelinci Ucul, Kumpulan lirik lagu Sangga Buana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Sangga Buana terlengkap, Download Lirik Lagu Kelinci Ucul Sangga Buana, Chord dan Lirik Lagu Kelinci Ucul Sangga Buana, Terjemahan Lirik Lagu Kelinci Ucul Sangga Buana,Sangga Buana Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kelinci Ucul, Profil Sangga Buana dan Lagu Kelinci Ucul, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kelinci Ucul Sangga BuanaKelinci Ucul
  Sangga Buana   Writed by Admin  1744x     Tuesday, 13-09-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram