Lirik lagu Nella Kharisma Tangise Sarangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sarangan Sing Dadi Saksi
Nalikane Jaman Semono
Ning Kono Sliramu Medot Janji
Ono Pinggir Telogo Aku Biso Opo
Kecobo Ngronto Ning Dodo Hooo Ooo Hooo Ooo

Telogomu Ibarate Eluhku
Howo Adem Ibarat Atiku
Asri Panggonmu Ra Biso Nggambarke Atiku
Sing Tak Roso Perih Ning Dodo
Kudu Lilo Aku Mbok Tinggalno

Lilo, Aku Ra Lilo
Nanging Piye Maneh Wis Dalan Kuoso
Sarangan Dadi Saksi Tumetes Eluhku
Ning Pinggir Telogo Tak Culne Sliramu

Piye, Aku Kudu Piye
Yen Uwis Ngene Sing Dadi Dalane
Mugo Uripmu Bahagio Mulyo
Karo Wong Ayu Sing Dadi Pilihanmu

Sarangan Sing Dadi Saksi, Nalikane Jaman Semono
Ning Kono Sliramu Medot Janji
Ono Pinggir Telogo Aku Biso Opo
Kecobo Ngronto Ning Dodo Hooo Ooo Hooo Ooo

Telogomu Ibarate Eluhku, Howo Adem Ibarat Atiku
Asri Panggonmu Ra Biso Nggambarke Atiku
Sing Tak Roso Perih Ning Dodo
Kudu Lilo Aku Mbok Tinggalno

Lilo, Aku Ra Lilo, Nanging Piye Maneh Wis Dalan Kuoso
Sarangan Dadi Saksi Tumetes Eluhku, Ning Pinggir Telogo Tak Culne Sliramu
Piye, Aku Kudu Piye, Yen Uwis Ngene Sing Dadi Dalane
Mugo Uripmu Bahagio Mulyo, Karo Wong Ayu Sing Dadi Pilihanmu

Lilo, Aku Ra Lilo, Nanging Piye Maneh Wis Dalan Kuoso
Sarangan Dadi Saksi Tumetes Eluhku, Ning Pinggir Telogo Tak Culne Sliramu
Piye, Aku Kudu Piye, Yen Uwis Ngene Sing Dadi Dalane
Mugo Uripmu Bahagio Mulyo, Karo Wong Ayu Sing Dadi Pilihanmu
Karo Wong Ayu Sing Dadi Pilihanmu, Karo Wong Ayu Sing Dadi Pilihanmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Tangise Sarangan Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Tangise Sarangan, lirik Tangise Sarangan Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Tangise Sarangan, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  193x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram