Lirik lagu Happy Asmara Kangen Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo Wes Sak Mestine Aku Kudu Koyo Ngene
Bebarengan Karo Kowe Urip Sak Bendinone
Saben Kepethuk Kowe Kondo Yen Kowe Tresno
Aku Percoyo Ra Ono Wong Wadon Liyo

Aku Nang Kene, Kowe Sing Ono Nang Kono
Aku Tak Kondo, Mugo Biso Mbok Tonpo
Saben Ngabari Kowe Mesti Loro Ati
Aku Ra Ngerti Mergo Sopo Sing Njalari

Kowe Lan Aku Wes Sumpah Ing Janji
Ora Bakal Nggudo Ati
Yo Mung Sawiji Sing Nang Njero Ati
Tresno Iki Yo Mung Kowe Sing Tak Tresnani

Aku Nang Kene, Kowe Sing Ono Nang Kono
Aku Tak Kondo, Mugo Biso Mbok Tonpo
Saben Ngabari Kowe Mesti Loro Ati
Aku Ra Ngerti Mergo Sopo Sing Njalari

Kowe Lan Aku Wes Sumpah Ing Janji
Ora Bakal Nggudo Ati
Yo Mung Sawiji Sing Nang Njero Ati
Tresno Iki Yo Mung Kowe Sing Tak Tresnani

Kowe Lan Aku Wes Sumpah Ing Janji
Ora Bakal Nggudo Ati
Yo Mung Sawiji Sing Nang Njero Ati
Tresno Iki Yo Mung Kowe Sing Tak Tresnani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Kangen Kowe Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Kangen Kowe, lirik Kangen Kowe Happy Asmara, lirik Happy Asmara Kangen Kowe, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  150x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram