Lirik lagu Nella Kharisma Tresno Ing Parangtritis
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Biyen Aku Eling Jaman Semono
Tresnoku Ono Pinggir Kutho Jogja
Ombak Ing Parangtritis Lan Angin Segoro
Dadi Seksine Janjimu Lan Janjiku

Nyatane Kowe Ninggalke Aku
Tegane Kowe Nyulayani Janji
Ati Iki Kang Nangis Wayah Udan Gerimis
Pengen Ketemu Kowe Yo Wong Manis

Bocah Bagus Kowe Sing Tak Tresnani
Bocah Bagus Kowe Sing Tau Janji
Tresnaku Iki Ora Biso Lali
Senajan Kowe Gawe Loro Ati

Nek Ku Eling Jaman Semono Kowe Karo Aku Mengikat Janji
Janji Suci Setuluse Ning Njero Ati
Sumpah Opo Yo Mung Kowe Sing Tak Tresnani
Demi Opo Tresno Iki Sampe Tekane Pati
Senajan Kowe Uwes Gawe Loro Ati
Dowone Ombak Lan Angin Segoro
Seng Uwes Dadi Seksi Tresno Lan Janji Cidro
Bocah Bagus Tresno Iki Ra Biso Lali
Senajan Kowe Uwes Gawe Loro Ning Ati

Biyen Aku Eling Jaman Semono
Tresnoku Ono Pinggir Kutho Jogja
Ombak Ing Parangtritis Lan Angin Segoro
Dadi Seksine Janjimu Lan Janjiku

Nyatane Kowe Ninggalke Aku
Tegane Kowe Nyulayani Janji
Ati Iki Kang Nangis Wayah Udan Gerimis
Pengen Ketemu Kowe Yo Wong Manis

Bocah Bagus Kowe Sing Tak Tresnani
Bocah Bagus Kowe Sing Tau Janji
Tresnaku Iki Ora Biso Lali
Senajan Kowe Gawe Loro Ati

Bocah Bagus Kowe Sing Tak Tresnani
Bocah Bagus Kowe Sing Tau Janji
Tresnaku Iki Ora Biso Lali
Senajan Kowe Gawe Loro Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tresno Ing Parangtritis Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Tresno Ing Parangtritis, lirik Tresno Ing Parangtritis Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Tresno Ing Parangtritis, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  228x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram