Lirik lagu Denny Caknan Sugeng Dalu
Sugeng Dalu
Ati Seng Biyen Tau Ngelarani
Wes Suwe We Ra Rene
We Lungo Mung Masalah Sepele
We Golek Liane

Tambah Loro
Yakin We Teko Nambahi Sengsoro
Ngerusak Tatanan Ati Seng Wes Pengen Lali
Karo Gedhe Duwure Balunganmu

Aku Wes Ora Gagas Kata Luka
Wes Cukup Wingi, Rapengen Mbaleni
Mario Lehmu Dolanan Ati
Wes Wayahe We Kapok Mblenjani

Udan Tangise Ati
Saiki Wes Rodo Terang
Masio Isih Kadang Kelingan
Kowe Seng Tak Sayang Sayang



Saiki Mung Crito Loro
Mpun Kadung Mbekas Ning Dodo
Perihe Ati Seng Mbok Paringi
Wes Cukup Ra Bakal Tak Baleni

Aku Wes Ora Gagas Kata Luka
Wes Cukup Wingi, Rapengen Mbaleni
Mario Lehmu Dolanan Ati
Wes Wayahe We Kapok Mblenjani

Udan Tangise Ati
Saiki Wes Rodo Terang
Masio Isih Kadang Kelingan
Kowe Seng Tak Sayang Sayang

Saiki Mung Crito Loro
Mpun Kadung Mbekas Ning Dodo
Perihe Ati Seng Mbok Paringi
Wes Cukup Ra Bakal Tak Baleni

Perihe Ati Seng Mbok Paringi
Ora Tak Baleni
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sugeng Dalu Denny Caknan, lirik lagu Denny Caknan Sugeng Dalu, lirik Sugeng Dalu Denny Caknan, lirik Denny Caknan Sugeng Dalu, Kumpulan lirik lagu Denny Caknan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Denny Caknan terlengkap
  Denny Caknan   Writed by Admin  190x     Friday, 25-10-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram