Lirik lagu Happy Asmara Pawang Cinta
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kadung Jeru Tresnoku Kanggo Awakmu
Kabeh Wis Tak Kekne
Malah Kowe Ngapusi Aku

Ati Ati Karo Pawang Cintaku
Tak Gawe Kedanan Kowe Karo Aku
Sak Bendino Mek Gur Mikirne Awakku

Ibarate Aku Tuku Nongko Neng Jero Karung
Pas Tak Bukak Bosok, Jebul Aku Kesandung
Selama Ini Aku Pacaran Karo Bojone Uwong
Yang Banyak Simpanan Dan Pembohong

Niat Ati Pengen Seneng Malah Dadine Spaneng
Kowe Sing Tak Cinta Ternyata Pendusta
Aku Terbuai Terlena Oleh Rayuan Manisnya
Dan Kini Akhirnya Aku Terluka

Tunggu Saja, Jangan Coba Coba
Aku Punya Pawang Cinta
Nanti Kau Ku Bikin Gila

Kadung Jeru Tresnoku Kanggo Awakmu
Kabeh Wis Tak Kekne, Malah Kowe Ngapusi Aku
Ati Ati Karo Pawang Cintaku
Tak Gawe Kedanan Kowe Karo Aku
Sak Bendino Mek Gur Mikirne Awakku

Aku Pengen Mundur Tapi Wis Kadung Ajur
Tak Terus Terusne Malah Dadi Babak Belur
Uwis Kadung Jeru Tresno Cinta Sayangku
Nanging Nyatane Malah Pahit Koyo Empedu

Loro Ati Iki Mung Isone Ngeratapi
Kisah Asmaraku Yang Penuh Dengan Sensai
Mau Tidak Mau Harus Aku Lalui
Wes Kadung Teles Kebes Jegur Pisan Ben Podo Ambles

Tunggu Saja, Jangan Coba Coba
Aku Punya Pawang Cinta
Nanti Kau Ku Bikin Gila

Kadung Jeru Tresnoku Kanggo Awakmu
Kabeh Wis Tak Kekne, Malah Kowe Ngapusi Aku
Ati Ati Karo Pawang Cintaku
Tak Gawe Kedanan Kowe Karo Aku
Sak Bendino Mek Gur Mikirne Awakku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Pawang Cinta Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Pawang Cinta, lirik Pawang Cinta Happy Asmara, lirik Happy Asmara Pawang Cinta, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  241x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram