Lirik lagu Denny Caknan Sri Minggat
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sri, Kapan Kowe Bali
Kowe Lungo Ora Pamit Aku
Jarene Neng Pasar, Pamit Tuku Trasi
Nganti Saiki Kowe Durung Bali

Sri, Opo Kowe Lali
Janjine Sehidup Semati
Aku Ora Nyono Kowe Arep Lungo
Loro Atiku, Atiku Loro

Reff :

Ndang Balio Sri
Ndang Balioo
Aku Loro Mikir Kowe
Ono Ning Endi

Ndang Balio Sri
Ndang Balio O
Tego Temen
Kowe Minggat Ninggal Aku

Yen Pancene Sri
Kowe Eling Aku
Ndang Balio
Aku Kangen Setengah Mati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sri Minggat Denny Caknan, lirik lagu Denny Caknan Sri Minggat, lirik Sri Minggat Denny Caknan, lirik Denny Caknan Sri Minggat, Kumpulan lirik lagu Denny Caknan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Denny Caknan terlengkap, Download Lirik Lagu Sri Minggat Denny Caknan, Chord dan Lirik Lagu Sri Minggat Denny Caknan, Terjemahan Lirik Lagu Sri Minggat Denny Caknan,Denny Caknan Dangdut - Lirik Lagu Sri Minggat, Profil Denny Caknan dan Lagu Sri Minggat, Genre Dangdut - Lirik Lagu Sri Minggat Denny CaknanSri Minggat
  Denny Caknan   Writed by Admin  870x     Friday, 06-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram