Lirik lagu Nella Kharisma Sing Biso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mulo Sun Sing Biso
Sun Sing Biso Nyepuro Riko
Ati Wis Sing Biso
Yo Sing Biso Nerimo Riko

Sing Sepisan Riko Natoni Roso
Bolak Balik Riko Njalok Sepuro
Wis Entek Alasan Osing Ketahan
Ati Wis Jeru Kelaran

Sing Kuat Maning Isun Wis Warang
Ulah Riko Wis Kebangetan
Kudu Kelendi Isun Kentekan Akal
Kepaksan Isun Riko Tinggal

Mulo Sun Sing Biso
Sun Sing Biso Nyepuro Riko
Ati Wis Sing Biso
Yo Sing Biso Nerimo Riko

Mulo Sun Sing Biso
Sun Sing Biso Nyepuro Riko
Ati Wis Sing Biso
Yo Sing Biso Nerimo Riko

Sing Sepisan Riko Natoni Roso
Bolak Balik Riko Njalok Sepuro
Wis Entek Alasan Osing Ketahan
Ati Wis Jeru Kelaran

Sing Kuat Maning Isun Wis Warang
Ulah Riko Wis Kebangetan
Kudu Kelendi Isun Kentekan Akal
Kepaksan Isun Riko Tinggal

Mulo Sun Sing Biso, Sun Sing Biso Nyepuro Riko
Ati Wis Sing Biso, Yo Sing Biso Nerimo Riko
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sing Biso Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Sing Biso, lirik Sing Biso Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Sing Biso, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  89x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram