Lirik lagu Cicih Cangkurileung Daun Hiris (jaipongan)
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Teteup Deudeuh..

Moal Burung Dipisono

Hate Kuring..

Moal Beunang Di Bobodo

Daun Hiris (Bah Gilang Anu Bageur)

Saksina Nu Ngemplok Hejo
Duh Panutan..
Diantosan Tibareto

Daun Hiris...

Kembangna Umyang Karoneng
Kaendahan..
Ayana Disisi Empang

Panutan Imut..(Bah Gilang Anu Bageur)

Basa Kuring Anteng Nyawang
Duh... Waktu Mitineung..
Hate.. Jadi Honcewang

Ngabibita...

Daun Hiris Sisi Gawir
Aduh Ampun..
Takdir Teu Beunang Dipungkir
Beurang Peuting.. (Bah Gilang Deui)
Abdi Teu Weleh Ihtiar
Geuningan Sulaya...
Panutan Tambelar

Buktina....

Ngaraheutkeun Sapanjangna
Pupuasan..
Naon Pilandongeunana

Berang Peuting..(Bah Gilang Deui)

Badanteh Asa Tunggara
Aduh Ampun..(Bah Gilang Deui)
Seueur Pisan Gogodana

Ngabibita...

Daun Hiris Sisi Gawir...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Daun Hiris (jaipongan) Cicih Cangkurileung, lirik lagu Cicih Cangkurileung Daun Hiris (jaipongan), lirik Daun Hiris (jaipongan) Cicih Cangkurileung, lirik Cicih Cangkurileung Daun Hiris (jaipongan), Kumpulan lirik lagu Cicih Cangkurileung terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Cicih Cangkurileung terlengkap
  Cicih Cangkurileung   Writed by Admin  815x     Saturday, 12-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram