Lirik lagu Cicih Cangkurileung Ngolembar
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Katineung
Naha janten keueung?
Padahal
Bulan keur némbongan

Cisoca nyangkrung nyaksian
Jungjunan kululuasan
Ngantunkeun kuring sorangan
Dipikir da mémang takdir Ilahi

Katineung
Naha janteun keueung?
Padahal
Bulan keur némbongan

Cisoca nyangkrung nyaksian
Jungjunan kululuasan
Ngantunkeun kuring sorangan
Dipikir da mémang takdir Ilahi

Pami teuras kana takdir, Jungjunan
Pasti diri loba mungkir
(Saha nu lepat?)
(Anu ngolémbar)
Duh, ngolémbar

Padahal kurang kumaha?
Tah awak reuksak buktosna
Raraosan na mah satia
Guméla taya kendatna, salalamina

Katineung
Naha janteun keueung?
Padahal
Bulan keur némbongan

Cisoca nyangkrung nyaksian
Jungjunan kululuasan
Ngantunkeun kuring sorangan
Dipikir da mémang takdir Ilahi

Pami teuras kana takdir, Pak Haji Enis Fatullah
Pasti diri loba mungkir
(Saha nu lepat?)
(Anu ngolémbar)
Duh, ngolémbar

Padahal kurang kumaha?
Tah awak reuksak buktosna
Raraosan mah satia
Guméla taya kendatna salalamina
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ngolembar Cicih Cangkurileung, lirik lagu Cicih Cangkurileung Ngolembar, lirik Ngolembar Cicih Cangkurileung, lirik Cicih Cangkurileung Ngolembar, Kumpulan lirik lagu Cicih Cangkurileung terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Cicih Cangkurileung terlengkap, Download Lirik Lagu Ngolembar Cicih Cangkurileung, Chord dan Lirik Lagu Ngolembar Cicih Cangkurileung, Terjemahan Lirik Lagu Ngolembar Cicih Cangkurileung,Cicih Cangkurileung Band Pop - Lirik Lagu Ngolembar, Profil Cicih Cangkurileung dan Lagu Ngolembar, Genre Band Pop - Lirik Lagu Ngolembar Cicih CangkurileungNgolembar
  Cicih Cangkurileung   Writed by Admin  279x     Wednesday, 21-02-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram