Lirik lagu Nella Kharisma Sepuro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Gelone Ati Amung Iso Getuni
Kelingan Anggonku Mutusi
Kadung Tak Lakoni Sabarmu Leh Ngenteni
Balesanku Sing Ra Ngerteni

Tumetes Banyu Moto Sing Ngalir Ning Pipimu
Naliko Aku Milih Lungo
Kabar Sing Tak Percoyo Crito Sing Ora Nyoto
Putusanku Sing Tak Getuni

Sepuro Aku Njaluk Sepuro
Wis Nglarani Atimu
Sepuro Masio Wis Ora Biso
Tansah Sesandhingan Awakmu

Loro Getun Iki Aku Terimo
Masio Tansah Tumetes Banyu Moto
Siji Sing Tak Jaluk Amung Sepuro
Masio Nyandhing Wis Ora Biso

Sepuro Aku Njaluk Sepuro
Wis Nglarani Atimu
Sepuro Masio Wis Ora Biso
Tansah Sesandhingan Awakmu

Loro Getun Iki Aku Terimo
Masio Tansah Tumetes Banyu Moto
Siji Sing Tak Jaluk Amung Sepuro
Masio Nyandhing Wis Ora Biso

Sepuro Aku Njaluk Sepuro
Wis Nglarani Atimu
Sepuro Masio Wis Ora Biso
Tansah Sesandhingan Awakmu
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sepuro Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Sepuro, lirik Sepuro Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Sepuro, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  87x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram