Lirik lagu Nella Kharisma Separo Nyowo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tresnoku Soyo Rembunyung Yen Kelingan Esemmu
Kangenku Ngelayung Marang Sliramu
Tak Titip Tembang Rindu Lewat Sumilir Angin Dalu
Mergo Adoh Panggonmu Aku Mung Biso Nyawang Fotomu

Abot Sing Tak Songgo Iku Ora Sepiro
Dibanding Kangenku Sing Ning Njero Dodo
Bingung Keserang Rindu Urip Keroso Sintru
Yen Sampek Durung Keturut Nyanding Sliramu

Mendem Pingin Ketemu Masiyo Mung Sworomu
Nadyan Sak Kecap Iso Gawe Merem Atiku
Aku Mung Iso Ngedungo Mugo Biso Jodoh Urip
Sampek Tumekane Pati Marang Sliramu

Separuh Nyowo Iki Bebasane Amung Kanggo Sliramu
Tak Jaluk Ning Setyomu, Ojo Pupus Selawase Tresnamu
Iki Kabeh Wujud Tresnaku, Separuh Nyowoku Mung Kanggo Sliramu
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Separo Nyowo Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Separo Nyowo, lirik Separo Nyowo Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Separo Nyowo, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  81x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram