Lirik lagu Mahesa Feat Reply Sayang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sayang Isun Uwis Ngerti
Hang Riko Karepi Ngarepaken Isun Bali
Sayang Tapi Ngertenono Isun
Welas Iki Sing Kiro Luntur

Bingung Aju Kelendi Myakne Riko Biso Ngerti
Saktemene Mung Riko Hang Isun Karep Nong Ati
Tapi Urip Iki Sing Nyongko Dadi Gedigi
Pungkasane Sing Pamiti Getune Ring Mburi

Sun Kependhem Sepi
Mergani Riko Ning Kono Sing Tau Ngabari
Sampek Sing Sengojo Anane Ambi Wong Liyo
Ati Sing Keroso Mugo Riko Biso Nompo Lilo

Saktemen Ati Iki Sing Nyulayani Janji
Amergo Kahanan Sing Ngidini
Mugo Riko Neng Kono Ngerti Hang Isun Songgo
Kejebak Tingkah Olo

Ambi Wong Wadon Liyo, Hang Sing Isun Sayangi
Mulo Iki Isun Sing Biso Bali

Sayang Sepurane Bae Sing Biso Nepati
Janji Welas Hang Suci
Sayang Lilakno Isun Iki
Mugo Riko Cepet Ulih Ganti

Sayang Isun Uwis Ngerti
Yo Hang Riko Roso Ngarepaken Isun Bali
Sayang Tapi Ngertinono Isun
Welas Iki Sing Kiro Luntur

Bingung Aju Kelendi Myakne Riko Biso Ngerti
Saktemene Mung Riko Hang Isun Karep Nong Ati
Tapi Urip Iki Sing Nyongko Dadi Gedigi
Pungkasane Sing Pamiti Getune Ring Mburi

Sun Kependhem Sepi
Mergani Riko Ning Kono Sing Tau Ngabari
Sampek Sing Sengojo Anane Ambi Wong Liyo
Ati Sing Keroso Mugo Riko Biso Nompo Lilo

Saktemen Ati Iki Sing Nyulayani Janji
Amergo Kahanan Sing Ngidini
Mugo Riko Neng Kono Ngerti Hang Isun Songgo
Kejebak Tingkah Olo

Ambi Wong Wadon Liyo, Hang Sing Isun Sayangi
Mulo Iku Isun Sing Biso Bali

Sayang Sepurane Bae Sing Biso Nepati
Janji Welas Hang Suci
Sayang Lilakno Isun Iki
Mugo Riko Cepet Ulih Ganti

Sayang Isun Uwis Ngerti
Yo Hang Riko Roso Ngarepaken Isun Bali
Sayang Tapi Ngertinono Isun
Welas Iki Sing Kiro Luntur

Ambi Wong Wadon Liyo, Hang Sing Isun Sayangi
Mulo Iku Isun Sing Biso Bali
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sayang Mahesa Feat Reply, lirik lagu Mahesa Feat Reply Sayang, lirik Sayang Mahesa Feat Reply, lirik Mahesa Feat Reply Sayang, Kumpulan lirik lagu Mahesa Feat Reply terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Mahesa Feat Reply terlengkap, Download Lirik Lagu Sayang Mahesa Feat Reply, Chord dan Lirik Lagu Sayang Mahesa Feat Reply, Terjemahan Lirik Lagu Sayang Mahesa Feat Reply,Mahesa Feat Reply - Lirik Lagu Sayang, Profil Mahesa Feat Reply dan Lagu Sayang, Genre - Lirik Lagu Sayang Mahesa Feat ReplySayang
  Mahesa Feat Reply   Writed by Admin  475x     Monday, 06-05-2019
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Sayang Mahesa Feat Reply,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram