Lirik lagu Nella Kharisma Ojo Nguber Welase
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sing Usah Riko Katek
Ngaleng Ngaleng Maning
Alasan Ngalor Ngidul
Mung Di Gawe Gawe
Isun Weruh Dewek
Riko Suloyo
Isun Weruh Dewek
Ning Riko Makeh Demen Larene
Sing Usah Riko Katek
Ngaleng Ngaleng Maning
Alasan Ngalor Ngidul
Mung Di Gawe Gawe
Isun Weruh Dewek
Riko Suloyo
Isun Weruh Dewek
Ning Riko Makeh Demen Larene
Diinggut Paran Riko Nguber Demene
Mung Welas Isun Ngelebihi Welase
Diembuh Paran Riko Nguber Demene
Mung Welas Isun Ngelebihi Teko
Ning Welase
Hooo...
Sing Usah Riko Katek
Ngaleng Ngaleng Maning
Alasan Ngalor Ngidul
Mung Di Gawe Gawe
Isun Weruh Dewek
Riko Suloyo
Isun Weruh Dewek
Mung Riko Makeh Demen Larene
Diembuh Paran Riko Nguber Demene
Mung Welas Isun Ngelebihi Welase
Diembuh Paran Riko Nguber Demene
Mung Welas Isun Ngelebihi Teko Ning Welase
Diembuh Raran Riko Nguber Demene
Mung Welas Isun Ngelebihi Welase
Diembuh Paran Riko Nguber Demene
Mung Welas Isun Ngelebihi Teko Ning Welase
Hooo...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ojo Nguber Welase Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Ojo Nguber Welase, lirik Ojo Nguber Welase Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Ojo Nguber Welase, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  257x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram