Lirik lagu Ndarboy Genk Ojo Nangis
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mbiyen Mbok Perjuangke
Saiki Mbok Sia-siake
Aku Sing S'lalu Ono Pas Kowe Loro
Pas Kowe Durung Sopo-sopo

Aku Wis Njogo Ati
Kowe Dolanan Ning Mburi
Kabeh Sing Tak Perjuangke Sio-sio
Kowe Milih Karo Sing Luwih Mulyo

Mesakke Atiku Yen Tak Teruske Ro Kowe
Mending Pisah, Aku Wis Ra Betah
Wis Kebacut Getun Kulo Nderek Langkung
Tresno Wis Rampung

Ojo Nangis (ojo Nangis)
Sing Uwis, Yo Uwis (yo Uwis)
Sing Ilang, Ben Ilang
Cukup Aku Kelaran-laran

Aku Nyerah (aku Nyerah)
Sing Bubrah, Ben Bubrah (ben Bubrah)
Kowe Bakal Ngerti Larane
Naliko Ditinggal Pas Jeru-jerune

Kudune Ngati-ati
Opo Maneh Yen Bab Ati
Kudu Mlaku Dhewe-dhewe
Larane Tak Tanggung Dhewe

Mesakke Atiku Yen Tak Teruske Ro Kowe
Mending Pisah, Aku Wis Ra Betah
Wis Kebacut Getun Kulo Nderek Langkung
Tresno Wis Rampung

Ojo Nangis (ojo Nangis)
Sing Uwis, Yo Uwis (yo Uwis)
Sing Ilang, Ben Ilang
Cukup Aku Kelaran-laran

Aku Nyerah (aku Nyerah)
Sing Bubrah, Ben Bubrah (ben Bubrah)
Kowe Bakal Ngerti Larane
Naliko Ditinggal Pas Jeru-jerune

Kowe Bakal Ngerti Larane
Naliko Ditinggal Pas Jeru-jerune
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ojo Nangis Ndarboy Genk, lirik lagu Ndarboy Genk Ojo Nangis, lirik Ojo Nangis Ndarboy Genk, lirik Ndarboy Genk Ojo Nangis, Kumpulan lirik lagu Ndarboy Genk terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Ndarboy Genk terlengkap
  Ndarboy Genk   Writed by Admin  198x     Saturday, 11-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram