Lirik lagu Nella Kharisma Nom Noman Taek
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Malem Minggu Akeh Seng Podo Metu
Nangging Kowe Dudu Awakmu
Ora Malam Minggu
Ora Dino Minggu

Isimu Mung Tura Turu
Obaho Le, Ngiwangi Wong Tuwek
Senajan Mung Golek Kayu Rencek
Ben Seneng Atine Wong Tuwek

Ojo Mung Klimprak Klimpruk Koyok Telek
Eleng-eleng Umurmu We Soyo Tuwek
Sitik-sitik Ngiwangi Wong Tuwek
Sawangen Berase Wes Arep Entek

Ojo Mung Mangan Turu Melek
Eleng-eleng Umurmu We Soyo Tuwek
Sitik-sitik Ngiwangi Wong Tuwek
Ben Ora Di Cap Wong Elek

Kowe Kuwi Nom Noman Taek
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Nom Noman Taek Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Nom Noman Taek, lirik Nom Noman Taek Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Nom Noman Taek, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Download Lirik Lagu Nom Noman Taek Nella Kharisma, Chord dan Lirik Lagu Nom Noman Taek Nella Kharisma, Terjemahan Lirik Lagu Nom Noman Taek Nella Kharisma,Nella Kharisma - Lirik Lagu Nom Noman Taek, Profil Nella Kharisma dan Lagu Nom Noman Taek, Genre - Lirik Lagu Nom Noman Taek Nella KharismaNom Noman Taek
  Nella Kharisma   Writed by Admin  1314x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram