Lirik lagu Genk Kobra Ngajogjakarta
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Witing Klapa Jawata Ing Ngarcapada
Salugune Niki Geng Kobra
Pancen Nyata...
Kulo Saking Surakarta Njajah Nagri Ngayogjakarta

Ngayogjakarta, Kuthane Aman, Berhati Nyaman
Kota Seniman, Kota Pelajar, Lan Kabudayan

Malioboro Trus Ngidul Kuwi Kraton Yogja
Kantor Pos Gedhe Ngarepe Senisono
Ning Dhek Mbiyen Saiki Wis Ora Ana
Beteng Vredeburg Biyen Panggonane Landa

Golek Gudheg Ning Mijilan Mesthi Ana
Ndelok Munyuk Lan Gajah Ning Gembiraloka
Arep Santai Ning Laut Bablas Kidul Kana
Parangtritis, Parangndhog, Parangkusuma

Mbantul, Prajatamansari, Ben Ra Ucul Yo Digondheli
Sleman Sembada, Eman-eman Marai Gela

Tuku Manuk Ning Ngasem Sor Pulau Cemeti
Kaliurang, Nggon Adhem Ning Lereng Merapi
Cemilane Jadah, Tempe Bacem, Ngangeni
Goa Slarong Ngelingake Perang Jaman Kumpeni

Gajah Mada, Iain, Kalijaga, Uii
Panggonane Wong Pinter Sing Pada Setudi
Stasiun Tugu, Lempuyangan, Nggon Kreta Api
Numpak Sepur Saka Kana Tekan Ngendi-endi

Gunungkidul Handayani, Bacut Ucul Angel Nggoleki
Kulonprogo Binangun, Karo Kanca Mbok Ya Sing Rukun

Ngayogjakarta, Kuthone Aman, Berhati Nyaman
Kota Seniman, Kota Pelajar, Lan Kabudayan

Borobudur, Prambanan, Kuwi Candhi Gedhe
Taman Sari, Pemandian, Ning Kari Bekase
Tari Srimpi Lan Gambyong Sakgamelane
Yen Ditonton Mesti Wae Yo Nyenengake

Daerah Yogja Ono Papat Kabupatene
Gunungkidul, Sleman, Bantul, Kulonprogo Batese
Dalad, Sangi, Lan Nyothe Kuwi Basa Premane
Yen Takpikir Aku Mesthi Kekelen Dhewe

Sanga Papat Punjul Enem
Menawi Lepat Nyuwun Ngapunten
Sanga Papat Punjul Enem
Kulo Niki Lulusan Pakem

Sikil Gudhig Aja Dikukur Lan Dithithil
Tangan Reget Aja Nggo Uthik-uthik Upil
Sirah Mumet Lan Ngelu Padha Ngombea Pil
Dadi Uwong Sing Pinter Aja Dadi Pokil

Susruk Wajan Nggo Nggoreng Krupuk Kuwi Sothil
Mbok Ya Anteng Tangane, Aja Padha Nggrathil
Benik Ucul Dondomi Ben Ora Prithil
Dadi Uwong Sing Sugih Aja Dadi Uthil

Sikil Gudhig Aja Dikukur Lan Dithithil
Tangan Reget Aja Nggo Uthik-uthik Upil
Sirah Mumet Lan Ngelu Padha Ngombea Pil
Dadi Uwong Sing Pinter Aja Dadi Pokil

Susruk Wajan Nggo Nggoreng Krupuk Kuwi Sothil
Mbok Ya Anteng Tangane, Aja Padha Nggrathil
Benik Ucul Dondomi Ben Ora Prithil
Dadi Uwong Sing Sugih Aja Dadi Uthil
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Ngajogjakarta Genk Kobra, lirik lagu Genk Kobra Ngajogjakarta, lirik Ngajogjakarta Genk Kobra, lirik Genk Kobra Ngajogjakarta, Kumpulan lirik lagu Genk Kobra terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Genk Kobra terlengkap
  Genk Kobra   Writed by Admin  144x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu