Lirik lagu Ndarboy Genk Moro Moro Teko
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sliramu Sing Moro Moro Teko
Koyo Udan Ning Mongso Ketigo
Nalikane Atiku Ngrasakke Loro
Tekamu Ning Aku Wes Dadi Tombo

Parasmu Nyelimurke Dunyoku
Mung Sworomu Ngedemke Atiku
Esemanmu Wes Nancep Sakjroning Kalbu
Nyaman Senadyan Durung Sesandingan

Kowe Tak Sayang, Tak Gadhang-gadhang
Lungguh Bareng Ning Pelaminan
Percoyo Aku, Ngancani Uripku
Tekane Sak Mandege Wektu

Tresno Kepati-pati, Nganti Kegowo Mimpi
Senadyan Mung Sak Kedip Moto
Mugo Dadi Katresnan Sing Nyoto

Parasmu Nyelimurke Dunyoku
Mung Sworomu Ngedemke Atiku
Esemanmu Wes Nancep Sakjroning Kalbu
Nyaman Senadyan Durung Sesandingan

Kowe Tak Sayang, Tak Gadhang-gadhang
Lungguh Bareng Ning Pelaminan
Percoyo Aku, Ngancani Uripku
Tekane Sak Mandege Wektu

Tresno Kepati-pati, Nganti Kegowo Mimpi
Senadyan Mung Sak Kedip Moto
Mugo Dadi Katresnan Sing Nyoto

Tresnoku Kepati-pati, Nganti Kegowo Mimpi
Senadyan Mung Sak Kedip Moto
Mugo Dadi Katresnan Sing Nyoto
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Moro Moro Teko Ndarboy Genk, lirik lagu Ndarboy Genk Moro Moro Teko, lirik Moro Moro Teko Ndarboy Genk, lirik Ndarboy Genk Moro Moro Teko, Kumpulan lirik lagu Ndarboy Genk terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Ndarboy Genk terlengkap
  Ndarboy Genk   Writed by Admin  32x     Wednesday, 02-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram