Lirik lagu Denny Caknan Los Dol
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Los Dol Ndang Lanjut Leh Mu Whatsapp An
Cek Paket Datane, Yen Entek Tak Tukokne
Tenan Dik Elingo Yen Mantan Nakokno
Kabarmu Tandane..
Iku Ora Rindu
Nanging Kangen Kringet Bareng Awakmu

Tak Gawe Los Dol Blas Aku Ra Rewel
Nyanding Sliramu Sing Angel Disetel
Tutuk-tutukno Chatingan Karo Wong Liyo
Rapopo, Aku Ra Gelo
Kok Tutup-tutupi, Nomere Mbok Ganti
Firasat Ati Angel Diapusi
Senajan Mbok Ganti Tukang Las, Bakul Sayur Lan Tukang Gas
Titeni, Bakale Ngerti


(Reff)
Los Dol Ndang Lanjut Leh Mu Whatsapp An
Cek Paket Datane, Yen Entek Tak Tukokne
Tenan Dik Elingo Yen Mantan Nakokno
Kabarmu Tandane
Iku Ora Rindu
Nanging Kangen Kringet Bareng Awakmu


Kok Tutup-tutupi, Nomere Mbok Ganti
Firasat Ati Angel Diapusi
Senajan Mbok Ganti Tukang Las, Bakul Sayur Lan Tukang Gas
Titeni, Bakale Ngerti

Los Dol Ndang Lanjut Leh Mu Whatsapp An
Cek Paket Datane, Yen Entek Tak Tukokne
Tenan Dik Elingo Yen Mantan Nakokno
Kabarmu Tandane
Iku Ora Rindu
Nanging Kangen Kringet Bareng Awakmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Los Dol Denny Caknan, lirik lagu Denny Caknan Los Dol, lirik Los Dol Denny Caknan, lirik Denny Caknan Los Dol, Kumpulan lirik lagu Denny Caknan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Denny Caknan terlengkap, Download Lirik Lagu Los Dol Denny Caknan, Chord dan Lirik Lagu Los Dol Denny Caknan, Terjemahan Lirik Lagu Los Dol Denny Caknan,Denny Caknan Dangdut - Lirik Lagu Los Dol, Profil Denny Caknan dan Lagu Los Dol, Genre Dangdut - Lirik Lagu Los Dol Denny CaknanLos Dol
  Denny Caknan   Writed by Admin  1528x     Friday, 24-07-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram