Lirik lagu Nella Kharisma Kudu Piye
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Kudu Piye Maneh
Kabeh Kabeh Salah
Neng Ngarepmu Aku Ra Mbejaji

Sak Ben Dino Aku Mek Gur
Iso Ngelek Idu
Nahan Loro Ati, Aku Keronto-ronto

Nuruti Maumu Nggarai Aku Ngelu
Pusing Kepalaku
Banyak Permintaanmu, Gak Jelas Gak Bermutu
Aku Terbelenggu

Mrono Mrene Salah, Malah Dadi Masalah
Nggawe Ati Gelisah
Gak Pernah Mau Ngalah, Selalu Marah-marah
Malah Ngajak Pisah

Aku Kudu Piye, Kudu Piye
Njalukmu Kepiye, Kepiye
Opo Dewe Mending Pisah Wae
Sabendino Mek Gur Padu Wae

Njalukmu Kepiye, Kepiye
Karepmu Kepiye, Kepiye
Lek Ra Cocok Ojo Diteruske
Meh Cukup Sakmene Hubungane, Ojo Diteruske

Lek Koyo Ngene Mending Aku Balik Wae
Ning Omahe Wong Tuwoku, Mending Urip Dewe-dewe
Lek Koyo Ngene Pancen Iki Wes Dalane
Ojo Ngasi Mok Sesali, Aku Lungo Goro-goro Kowe

Aku Kudu Piye, Kudu Piye
Njalukmu Kepiye, Kepiye
Opo Dewe Mending Pisah Wae
Sabendino Mek Gur Padu Wae

Njalukmu Kepiye, Kepiye
Karepmu Kepiye, Kepiye
Lek Ra Cocok Ojo Diteruske
Meh Cukup Sakmene Hubungane, Ojo Diteruske

Lek Koyo Ngene Mending Aku Balik Wae
Ning Omahe Wong Tuwoku, Mending Urip Dewe-dewe
Lek Koyo Ngene Pancen Iki Wes Dalane
Ojo Ngasi Mok Sesali, Aku Lungo Goro-goro Kowe
Aku Lungo Goro-goro Kowe, Aku Lungo Goro-goro Kowe, Aku Lungo Goro-goro Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kudu Piye Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Kudu Piye, lirik Kudu Piye Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Kudu Piye, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  776x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram