Lirik lagu Ndarboy Genk Koyo Jogja Istimewa
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mangan Tempe Rasane
Koyo Mangan Lawuh Sate
Senajan Sak Anane
Sing Penting Karo Kowe

Ngombe Kembang Tahu Rasane
Koyo Ngombe Susu
Rausah Mecucu
Tresnoku Ro Kowe Ra Bakal Tak Madu

Bungah Tenan Rasane
Wong Kang Lagi Gandrung
Tak Perjuangke
Tekan Janur Melengkung

Kowe Siji Sijine
Aku Bangga Karo Kowe
Gelem Nompo Opo Anane
Tresnoku Ra Bakal Mletre

Kowe Ojo Sumelang
Tresnoku Ra Bakal Ilang
Ibarat Koyo Kuthoku Jogja
Kowe Cen Istimewa

Mangan Tempe Rasane Koyo Mangan Lawuh Sate
Senajan Sak Anane, Sing Penting Karo Kowe
Ngombe Kembang Tahu Rasane Koyo Ngombe Susu
Rausah Mecucu, Tresnoku Ro Kowe Ra Bakal Tak Madu

Bungah Tenan Rasane Wong Kang Lagi Gandrung
Tak Perjuangke Tekan Janur Melengkung

Kowe Siji Sijine, Aku Bangga Karo Kowe
Gelem Nompo Opo Anane, Tresnoku Ra Bakal Mletre
Kowe Ojo Sumelang, Tresnoku Ra Bakal Ilang
Ibarat Koyo Kuthoku Jogja, Kowe Cen Istimewa

Kowe Siji Sijine, Aku Bangga Karo Kowe
Gelem Nompo Opo Anane, Tresnoku Ra Bakal Mletre
Kowe Ojo Sumelang, Tresnoku Ra Bakal Ilang
Ibarat Koyo Kuthoku Jogja, Kowe Cen Istimewa
Ibarat Koyo Kuthoku Jogja, Kowe Cen Istimewa
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Koyo Jogja Istimewa Ndarboy Genk, lirik lagu Ndarboy Genk Koyo Jogja Istimewa, lirik Koyo Jogja Istimewa Ndarboy Genk, lirik Ndarboy Genk Koyo Jogja Istimewa, Kumpulan lirik lagu Ndarboy Genk terlengkap, Kumpulan lirik lagu Hip Hop & Rap terlengkap, Kumpulan lirik lagu Hip Hop & Rap Ndarboy Genk terlengkap
  Ndarboy Genk   Writed by Admin  92x     Thursday, 26-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram