Lirik lagu Nella Kharisma Kowe Lan Kenangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ra Biso Lali
Mung Tansah Kenangan
Karo Kowe Sing Tak Tresno
Ninggalke Kenangan

Kabeh Dadi Impenku
Koyo Biyen Bareng Mlaku
Nyambung Katresnan Iki
Mungkin Kowe Wes Ra Sudi

Terusno Lakumu Dongaku Kanggo Awakmu
Mugo Kowe Enggal Nemoke Dalanmu

Ngopo Biyen Kowe Teko
Yen Akhire Arep Lungo
Ngarepke Balesan Tresno
Nanging Mung Mbok Sio-sio

Pancen Lantip Pikiranmu
Pancen Luwes Omonganmu
Nanging Ngopo Kabeh Kuwi
Mung Tok Nggo Ngelarani Aku

Terusno Lakumu Dongaku Kanggo Awakmu
Mugo Kowe Enggal Nemoke Dalanmu

Mungkin Wes Dadi Takdire Gusti
Biso Nyawang Kowe Nanging Tanpo Biso Nduweni
Kabeh Dadi Impenku Koyo Biyen Bareng Mlaku
Nyambung Katresnan Iki Mungkin Kowe Wes Ra Sudi

Terusno Lakumu Dongaku Kanggo Awakmu
Mugo Kowe Enggal Nemoke Dalanmu

Ngopo Biyen Kowe Teko Yen Akhire Arep Lungo
Ngarepke Balesan Tresno Nanging Mung Mbok Sio-sio
Pancen Lantip Pikiranmu, Pancen Luwes Omonganmu
Nanging Ngopo Kabeh Kuwi Mung Tok Nggo Ngelarani Aku

Ngopo Biyen Kowe Teko Yen Akhire Arep Lungo
Ngarepke Balesan Tresno Nanging Mung Mbok Sio-sio
Pancen Lantip Pikiranmu, Pancen Luwes Omonganmu
Nanging Ngopo Kabeh Kuwi Mung Tok Nggo Ngelarani Aku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Kowe Lan Kenangan Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Kowe Lan Kenangan, lirik Kowe Lan Kenangan Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Kowe Lan Kenangan, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  166x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu