Lirik lagu Nella Kharisma Kelingan Mantan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dek Koe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci Kanthi Ikhlas Tekan Mati
Neng Nyatane Ngapusi, Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Neng Pipi
Dek Koe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci Kanthi Ikhlas Tekan Mati
Neng Nyatane Ngapusi, Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Neng Pipi
Pancen Loro Nek Kelingan Tentang Masa Lalu
Bayangan Memang Tak Seindah Kenyataan Di Hidupku
Kelingan Awale Kita Ketemu Di Sana
Berduaan Bermesraan Penuh Canda Dan Tawa
Sumpah Janji Tresno Iki Aku Karo Koe
Mugo Wae Iso Langgeng Tekan Sak Lawase
Adek, Kangmas Nyaman Kaleh Panjenengan
Mugo Wae Tresnoku Dadi Kenangan
Dek Koe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci Kanthi Ikhlas Tekan Mati
Neng Nyatane Ngapusi, Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Neng Pipi
Opo Iki Bukti Katresnanmu Marang Aku
Koe Ninggal Lungo Tanpo Sebab Bahkan Ora Nesu
Rodo Sue Wes Sesasi Ora Ngabari
Aku Bingung Kudu Goleki Kowe Neng Ngendi
Yoweslah Pancen Iki Dalane
Ati Iki Mung Iso Ngampet Lorone
Bakal Tak Kenang Jenengmu Ning Masa Laluku
Senajan Koe Wes Gawe Cidro Neng Atiku
Mas Pangapurane Kanggo Awakku
Mergani Tresno Iki Tak Direstui Ibuku
Aku Mblenjani Janji Cinta Kita Ini
Lilakno Aku Kanti Ikhlas Ati, Lilakno Aku Kanti Ikhlas Ati
Dek Koe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci Kanthi Ikhlas Tekan Mati
Neng Nyatane Ngapusi, Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Neng Pipi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kelingan Mantan Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Kelingan Mantan, lirik Kelingan Mantan Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Kelingan Mantan, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  392x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu