Lirik lagu Nella Kharisma Kedanan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sing Koyo Biasae Isun Koyo Gedigi
Duwe Roso Demen Kari Kenemenen
Buru Ketemu Pisan Ati Wing Sing Karuan
Rasane Koyo Wong Kedanan
Opo Mulo Sun Iki Kendanan

Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko
Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko

Riko Hang Dadi Pujane Ati
Riko Hang Isun Kedani
Riko Hang Dadi Pujane Ati
Riko Hang Isun Kedani

Sing Koyo Biasae Isun Koyo Gedigi
Duwe Roso Demen Kari Kenemenen
Buru Ketemu Pisan Ati Wing Sing Karuan
Rasane Koyo Wong Kedanan, Opo Mulo Sun Iki Kendanan

Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko
Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko

Riko Hang Dadi Pujane Ati, Riko Hang Isun Kedani
Riko Hang Dadi Pujane Ati, Riko Hang Isun Kedani

Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko
Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko

Riko Hang Dadi Pujane Ati, Riko Hang Isun Kedani
Riko Hang Dadi Pujane Ati, Riko Hang Isun Kedani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kedanan Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Kedanan, lirik Kedanan Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Kedanan, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  424x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram