Lirik lagu Demy Kanggo Riko
He He He He He He
Ho Ho Ho Ho Ho Ho

Sing Ono Hang Biso Ngalangi Niat Iki
Masio Tah Samudro Sun Arungi
Sing Ono Hang Biso Mbatesi Welas Iki
Masio Ilang Nyowo Sun Belani
Paran Baen Sun Lakoni Kanggo Riko

Siji Sijine Mung Riko
Nong Atinisun Selawase
Separuh Rogo Iki Yoro Mung Kanggo Riko

Reff:
Sing Ono Hang Biso Ngalangi Niat Iki
Masio Tah Samudro Sun Arungi
Sing Ono Hang Biso Mbatesi Welas Iki
Masio Ilang Nyowo Sun Belani
Paran Baen Sun Lakoni Kanggo Riko

Siji Sijine Mung Riko
Nong Atinisun Selawase
Separuh Rogo Iki Yoro Mung Kanggo Riko

(siji Sijine Mung Riko),
Nong Atinisun Selawase
(separuh Rogo Iki)
Yoro Mung Kanggo Riko
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Kanggo Riko Demy, lirik lagu Demy Kanggo Riko, lirik Kanggo Riko Demy, lirik Demy Kanggo Riko, Kumpulan lirik lagu Demy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi Demy terlengkap
  Demy   Writed by Admin  64x     Monday, 08-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram