Lirik lagu Demy Kanggo Riko
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
He He He He He He
Ho Ho Ho Ho Ho Ho

Sing Ono Hang Biso Ngalangi Niat Iki
Masio Tah Samudro Sun Arungi
Sing Ono Hang Biso Mbatesi Welas Iki
Masio Ilang Nyowo Sun Belani
Paran Baen Sun Lakoni Kanggo Riko

Siji Sijine Mung Riko
Nong Atinisun Selawase
Separuh Rogo Iki Yoro Mung Kanggo Riko

Reff:
Sing Ono Hang Biso Ngalangi Niat Iki
Masio Tah Samudro Sun Arungi
Sing Ono Hang Biso Mbatesi Welas Iki
Masio Ilang Nyowo Sun Belani
Paran Baen Sun Lakoni Kanggo Riko

Siji Sijine Mung Riko
Nong Atinisun Selawase
Separuh Rogo Iki Yoro Mung Kanggo Riko

(siji Sijine Mung Riko),
Nong Atinisun Selawase
(separuh Rogo Iki)
Yoro Mung Kanggo Riko
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kanggo Riko Demy, lirik lagu Demy Kanggo Riko, lirik Kanggo Riko Demy, lirik Demy Kanggo Riko, Kumpulan lirik lagu Demy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi Demy terlengkap, Download Lirik Lagu Kanggo Riko Demy, Chord dan Lirik Lagu Kanggo Riko Demy, Terjemahan Lirik Lagu Kanggo Riko Demy,Demy Banyuwangi - Lirik Lagu Kanggo Riko, Profil Demy dan Lagu Kanggo Riko, Genre Banyuwangi - Lirik Lagu Kanggo Riko DemyKanggo Riko
  Demy   Writed by Admin  1895x     Monday, 08-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram