Lirik lagu Via Vallen Angin Kangen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Semilir Angin Sing Dadi Saksi
Naliko Suwe Ku Ngenteni
Ademe Bengi Sing Tak Rasak’e
Tambah Gawe Kangene Ati

Bengi Gowoen Roso Tresnoku
Kanggo Slirane Sing Tak Sayang
Udan Tolong Gowoen Banyu Moto Iki
Roso Kangen Kepati-pati

Wes Suwe Seng Tak Rasakne
Aku Seh Tetep Eling Wae
Tak Sadari Ugo Tak Rumangsane
Opo Neng Kono Kowe Wes Nduwe Ganti

Saiki Piye Kabarmu
Opo Seh Eling Aku
Yen Wes Mulyo Uripmu
Dungaku Seneng Atimu

Bengi Gowoen Roso Tresnoku
Kanggo Slirane Sing Tak Sayang
Udan Tolong Gowoen Banyu Moto Iki
Roso Kangen Kepati-pati

Wes Suwe Seng Tak Rasakne
Aku Seh Tetep Eling Wae
Tak Sadari Ugo Tak Rumangsane
Opo Neng Kono Kowe Wes Nduwe Ganti

Wes Suwe Seng Tak Rasakne
Aku Seh Tetep Eling Wae
Tak Sadari Ugo Tak Rumangsane
Opo Neng Kono Kowe Wes Nduwe Ganti

Sayang Rungokno Jerite Ati Iki
Menangis Sedih Mengharap Kau Kembali
Menangis Sedih Mengharap Kau Kembali
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Angin Kangen Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Angin Kangen, lirik Angin Kangen Via Vallen, lirik Via Vallen Angin Kangen, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap, Download Lirik Lagu Angin Kangen Via Vallen, Chord dan Lirik Lagu Angin Kangen Via Vallen, Terjemahan Lirik Lagu Angin Kangen Via Vallen,Via Vallen Dangdut - Lirik Lagu Angin Kangen, Profil Via Vallen dan Lagu Angin Kangen, Genre Dangdut - Lirik Lagu Angin Kangen Via VallenAngin Kangen
  Via Vallen   Writed by Admin  466x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram