Lirik lagu Ndx A.k.a Bojo Ketikung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Jangan Opo Jangan Kangkung
Tempe Opo Tempe Koro
Ngopo Kok Bingong Bojoku Ditikong
Popo Po Ora Aku Ra Popo

Aku Ra Nyongko Koe Tego Karo Konco
Jarene Konco Kentel Bojoku Tok Sleding Tekel
Opo Ra Ono Kimcil Liyo Sing Seneng Koe
Nganti Koe Nikung Bojone Konco Dewe

Heee Koe Koncoku Sing Jarene Cs-ku
Nanging Nyatane Neng Mburi Kok Koe Koyo Pabu
Mbribik Nikung Nyiak Bojone Konco Dewe
Ora Mikir Koncone Tumindak Sak Penake

Paitan Cangkem Lunyu Kau Merebut Pacarku
Tusuk Dari Belakang Ah Manaku Tau
Seakan Kau Arjuna Padahal Engkau Keju
Ra Nganggo Sopan Santun Kau Dustai Diriku

Sak Tenane Atiku Loro
Nanging Aku Mencoba Ra Popo
Sak Tenane Atiku Loro
Nanging Aku Kebacot Loro

Aku Ra Nyongko Koe Tego Karo Konco
Jarene Konco Kentel Bojoku Tok Sleding Tekel
Opo Ra Ono Kimcil Liyo Sing Seneng Koe
Nganti Koe Nikung Bojone Konco Dewe

Aku Kurang Opo Kok Koe Iso Tego
Opo Ono Salah Ku Teros Koe Ndikong
Aku Opo Putut Ajarno Kok Aku Kudu Lilo
Ngrasakno Tumindakmu Sik Ngerugekke Awakku

Pancen Koe Konyol Ning Utekmu Kok Protol
Pendak Ndinone Awor Ee Bojoku Tok Gondol
Tak Bisa Aku Pendam Mana Sangup Bertahan
Neng Ngarep Kok Apikan Neng Mburi Ko Bajingan

Sak Tenane Atiku Loro Nanging Aku Mencoba Ra Popo
Sak Tenane Atiku Loro Nanging Aku Kebacot Loro

Aku Ra Nyongko Koe Tego Karo Konco
Jarene Konco Kentel Bojoku Tok Sleding Tekel
Opo Ra Ono Kimcil Liyo Sing Seneng Koe
Nganti Koe Nikung Bojone Konco Dewe

Yo Wis Sak Karepmu Nek Ngeneki Caramu
Yes Wis Iki Dalane Aku Mung Ikhlas Wae
Koe Mung Tak Bedani Kok Watakmu Kemlinthi
Pacar Teman Sendiri Kau Anggap Permaisuri

Gek Ndang Rumat Kono Gek Ndang Untal Kono
Mugo Iso Seneng Awet Tekan Tuo
Sakjane Aku Nguyu Mikirke Tumindakmu
Kok Koe Ngragas Banget Ngopeni Turahanku

Sak Tenane Atiku Loro Nanging Aku Mencoba Ra Popo
Sak Tenane Atiku Loro Nanging Aku Kebacot Loro

Aku Ra Nyongko Koe Tego Karo Konco
Jarene Konco Kentel Bojoku Tok Sleding Tekel
Opo Ra Ono Kimcil Liyo Sing Seneng Koe
Nganti Koe Nikung Bojone Konco Dewe

Aku Ra Nyongko Koe Tego Karo Konco
Jarene Konco Kentel Bojoku Tok Sleding Tekel
Opo Ra Ono Kimcil Liyo Sing Seneng Koe
Nganti Koe Nikung Bojone Konco Dewe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Bojo Ketikung Ndx A.k.a, lirik lagu Ndx A.k.a Bojo Ketikung, lirik Bojo Ketikung Ndx A.k.a, lirik Ndx A.k.a Bojo Ketikung, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a terlengkap
  Ndx A.k.a   Writed by Admin  387x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Example Retrofit Upload File
Php Auto Create Mail On Cpanel Whm, Php Membuat Email Otomatis Di Cpanel Whm
Auto Create Subdomain Php Cpanel, Membuat Subdomain Otomatis Di Cpanel Whm
Java Android Studio Generate Qr
PHP Write Text To Image, Add Text To Image
Php Format Size (kb, Mb, Gb)
Php Send Fcm Android Notification
Php Retrieves The Contents Of The Specified Div