Lirik lagu Ndx A.k.a Remukan Ati
Dek Rungokno Jerit Tangise Ati Iki
Greges Rakaruan Jebul Sliramu Mblenjani
Dek Rasakno Loro Atiku Kepati-pati

Yen Kelingan Janji Tresnomu Tekane Mati

Kowe Teko Gowo Tresno
Kowe Lungo Ninggal Loro
Tresnomu Tak Labu Neng Segoro

Roso Sayangku Uwes Mati
Ajur Dadi Remukan Ati
Ati Ora Bakal Ngemis Welase Tresno

Aku Iso Gawe Kowe Loro
Loro Neng Jarem Ning Jero Dodo
Mergo Ati Wes Ilang Roso
Luweh Becik Aku Lungo

Paribasan Rogoku Tak Rew-ngi Ngemboro
Jebul Lamis Tresnomu Raiso Di Percoyo
Pancen Bener Mbiyen Tresnomu Sing Tak Jogo
Ngakune Loro Setiaki Kujiwo

Kowe Teko Gowo Tresno
Kowe Lungo Ninggal Loro
Tresnomu Tak Labu Neng Segoro

Roso Sayangku Uwes Mati
Ajur Dadi Remukan Ati
Ati Ora Bakal Ngemis Welase Tresno

Aku Iso Gawe Kowe Loro
Loro Neng Jarem Ning Jero Dodo
Mergo Ati Wes Ilang Roso
Luweh Becik Aku Lungo

Mas Kang Mas Sapurane Yen Aku Ninggalke
Tresno Suci Sliramu Amargo Kahanane
Mas Kang Mas Lorone Atimu Tak Rungokke
Nanging Wong Tuo Ku Ora Ngijinke

Kowe Teko Gowo Tresno
Kowe Lungo Ninggal Loro
Tresnomu Tak Labu Neng Segoro

Roso Sayangku Uwes Mati
Ajur Dadi Remukan Ati
Ati Ora Bakal Ngemis Welase Tresno

Aku Iso Gawe Kowe Loro
Loro Neng Jarem Ning Jero Dodo
Mergo Ati Wes Ilang Roso
Luweh Becik Aku Lungo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Remukan Ati Ndx A.k.a, lirik lagu Ndx A.k.a Remukan Ati, lirik Remukan Ati Ndx A.k.a, lirik Ndx A.k.a Remukan Ati, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a terlengkap
  Ndx A.k.a   Writed by Admin  36x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram