Lirik lagu Nella Kharisma Kalah Cepet
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sepet Ning Pinggir Embong
Kalah Cepet Disaut Uwong
Telat Ngomong Tresno
Cintamu Digondhol Wong Liyo

Nelongso Rasane
Sing Tak Tresno Ono Sing Nduwe
Nyapo Tresno Tak Pendhem
Yen Wis Getun Sambat Kalih Sinten....

Abote Nyonggo Tresno
Mung Disimpen Ning Njero Dodo
Ungkap Tresno Rasane Bimbang
Amung Bantal Tak Sayang Sayang

Suwi Yen Tresno Kowe
Jebul Wis Ono Sing Nduwe
Ora Ngiro Lan Terbayang
Kalah Cepet Tresnomu Ilang

Tresno Tak Terbalas Rasane Loro
Mergo Sing Tak Tresno Milih Wong Liyo
Tiwas Kowe Tak Gowo Mimpi
Mergo Kependem Ing Ati
Nganti Bantal Tak Sayang Sayang
Jebul Tresnomu Digondhol Ilang

Sepet Ning Pinggir Embong
Kalah Cepet Disaut Uwong
Telat Ngomong Tresno
Cintamu Digondhol Wong Liyo

Nelongso Rasane
Sing Tak Tresno Ono Sing Nduwe
Nyapo Tresno Tak Pendhem
Yen Wis Getun Sambat Kalih Sinten

Abote Nyonggo Tresno
Mung Disimpen Ning Njero Dodo
Ngungkap Tresno Rasane Bimbang
Amung Bantal Tak Sayang Sayang

Suwi Yen Tresno Kowe
Jebul Wis Ono Sing Nduwe
Ora Ngiro Lan Terbayang
Kalah Cepet Tresnomu Ilang

Tresno Tak Terbalas Rasane Loro
Mergo Sing Tak Tresno Milih Wong Liyo
Tiwas Kowe Tak Gowo Mimpi
Mergo Kependem Ing Ati
Nganti Bantal Tak Sayang Sayang
Jebul Tresnomu Digondhol Ilang

Sepet Ning Pinggir Embong
Kalah Cepet Disaut Uwong
Telat Ngomong Tresno
Cintamu Digondhol Wong Liyo

Nelongso Rasane
Sing Tak Tresno Ono Sing Nduwe
Nyapo Tresno Tak Pendhem
Yen Wis Getun Sambat Kalih Sinten
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kalah Cepet Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Kalah Cepet, lirik Kalah Cepet Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Kalah Cepet, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  339x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram