Lirik lagu Nella Kharisma Juragan Edan
Tetep Ajeg Tekadku
Senajan Sliramu Babu
Ora Nyurutku Tresnaku

Ojo Sampek Atimu
Ngeroso Minder Karo Aku
Ra Ono Juragan Babu

Nuwun Sewu Juraganku
Kulo Mung Atase Babu
Njenengan Ampun Kesusu

Taseh Katang Tiang Setri
Kang Luweh Pantes Ndampingi
Sanes Kados Kulo Niki

Uwes To Sayangku Mantepku Yo Mung Awakmu
Ra Ono Sak Dunyo Sing Padhang Koyo Awakmu
Lugu Santun Sopan Yo Tur Ayu
Ora Urus Pokok Kowe Panggah Tekku

Nduwe Juragan Edan, Repot Ra Ketulungan
Yen Pun Ikhlas Tenanan, Kulo Mung Manut Juragan
Lilo Atimu Lilo, Ojo Mergo Kepekso
Tulus Niatku Tresno, Saiki Yo Wis Ketompo

Tetep Ajeg Tekadku, Senajan Sliramu Babu
Ora Nyurutku Tresnaku
Ojo Sampek Atimu Ngeroso Minder Karo Aku
Ra Ono Juragan Babu

Nuwun Sewu Juraganku, Kulo Mung Atase Babu
Njenengan Ampun Kesusu
Taseh Katang Tiang Setri, Kang Luweh Pantes Ndampingi
Sanes Kados Kulo Niki

Uwes To Sayangku Mantepku Yo Mung Awakmu
Ra Ono Sak Dunyo Sing Padhang Koyo Awakmu
Lugu Santun Sopan Yo Tur Ayu
Ora Urus Pokok Kowe Panggah Tekku

Nduwe Juragan Edan, Repot Ra Ketulungan
Yen Pun Ikhlas Tenanan, Kulo Mung Manut Juragan
Lilo Atimu Lilo, Ojo Mergo Kepekso
Tulus Niatku Tresno, Saiki Yo Wis Ketompo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Juragan Edan Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Juragan Edan, lirik Juragan Edan Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Juragan Edan, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  13x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram