Lirik lagu Via Vallen Ngelabur Langit
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nabur Uyah Nong Segoro
Sing Ono Artine Paran Paran
Podo Koyo Ngelabur Langit Manasi Geni
Yo Sing Ono Lekas Putuse

Koyo Welas Sun Iki
Nong Riko Nono Putus Putuse
Tapi Koyo Dene Kendang Ditabuh Selisih
Welas Isun Sing Riko Gape

Wis Uwis Uwis
Dinggo Paran Ngrageni Manuk Miber
Nong Kene Isun
Duwe Segudang Welas, Duwe Segudang Asih
Dinggo Paran Magih Golet Liyane

Koyo Welas Sun Iki
Nong Riko Nono Putus Putuse
Tapi Koyo Dene Kendang Ditabuh Selisih
Welas Isun Sing Riko Gape

Wis Uwis Uwis
Dinggo Paran Ngrageni Manuk Miber
Nong Kene Isun
Duwe Segudang Welas, Duwe Segudang Asih
Dinggo Paran Magih Golet Liyane

Wis Uwis Uwis
Dinggo Paran Ngrageni Manuk Miber
Nong Kene Isun
Duwe Segudang Welas, Duwe Segudang Asih
Dinggo Paran Magih Golet Liyane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ngelabur Langit Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Ngelabur Langit, lirik Ngelabur Langit Via Vallen, lirik Via Vallen Ngelabur Langit, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  623x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Example Retrofit Upload File
Php Auto Create Mail On Cpanel Whm, Php Membuat Email Otomatis Di Cpanel Whm
Auto Create Subdomain Php Cpanel, Membuat Subdomain Otomatis Di Cpanel Whm
Java Android Studio Generate Qr
PHP Write Text To Image, Add Text To Image
Php Format Size (kb, Mb, Gb)
Php Send Fcm Android Notification
Php Retrieves The Contents Of The Specified Div