Lirik lagu Via Vallen Iklasaken
Welas Hang Sun Songgo
Sing Biso Sun Ungkapno
Mergo Riko Wes Nduwe Wong Liyo

Byakne Yo Wes Sing Woco Sun Ungkapeno
Mending Sun Ngurungaken Nduweni Awak Riko
Byakne Yo Wes Isun Baen Hang Ngalah
Mergo Wedi Nglarani Mung Hang Riko Demeni

Iklas Sun Iklasaken
Masio Loro Nung Baten Iki
Mergo Welas Sing Kudu Nduweni

Iklas Sun Iklasaken
Kadong Mulo Riko Wes Demen
Sing Bakal Sun Ngalang-alangi
Mergo Welas Kudu Hang Gede Ati

Welas Hang Sun Simpen
Mung Biso Ndadekaken Sesek Noring Baten Iki
Welas Hang Sun Songgo
Sing Biso Sun Ungkapno Mergo Riko Wes Nduwe Wong Liyo

Byakne Yo Wes Sing Woco Sun Ungkapeno
Mending Sun Ngurungaken Nduweni Awak Riko
Byakne Yo Wes Isun Baen Hang Ngalah
Mergo Wedi Nglarani Mung Hang Riko Demeni

Iklas Sun Iklasaken, Masio Loro Nung Baten Iki
Mergo Welas Sing Kudu Nduweni
Iklas Sun Iklasaken, Kadong Mulo Riko Wes Demen
Sing Bakal Sun Ngalang-alangi, Mergo Welas

Iklas Sun Iklasaken, Masio Loro Nung Baten Iki
Mergo Welas Sing Kudu Nduweni
Iklas Sun Iklasaken, Kadong Mulo Riko Wes Demen
Sing Bakal Sun Ngalang-alangi, Mergo Welas
Kudu Hang Gede Ati, Kudu Hang Gede Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Iklasaken Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Iklasaken, lirik Iklasaken Via Vallen, lirik Via Vallen Iklasaken, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  23x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram