Lirik lagu Nella Kharisma Hatiku Pilu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Netes Banyu Motoku
Kelingan Esemmu
Mageh Ono Gambar Waru
Neng Njero Atiku

Remuk Tenan Rosoku
Nyekseni Akadmu
Senadyan Loro Aku Macak Tegar Neng Ngarepmu
Hatiku Pilu Hatiku Pilu

Nelongso Tenan Rasane Neng Jero Atiku
Nyakseni Rabimu Tepat Nong Ngarep Motoku
Hujan Gerimis Turun Membasahi Pipiku
Kelingan Tresnoku Kandas Ditangan Penghulu

Tak Dungakne Kowe Bahagia Ambi Rabimu
Cukup Siji Aku Wae Seng Ngrasakno Catu
Ojo Mbok Baleni Tingkahmu Marang Bojomu
Bene Ora Ngrasakno Loro Koyo Loroku
Netes Banyu Motoku
Kelingan Esemmu
Mageh Ono Gambar Waru
Neng Njero Atiku

Remuk Tenan Rosoku
Nyekseni Akadmu
Senadyan Loro Aku Macak Tegar Neng Ngarepmu
Hatiku Pilu Hatiku Pilu

Nelongso Tenan Rasane Neng Jero Atiku
Nyakseni Rabimu Tepat Nong Ngarep Motoku
Hujan Gerimis Turun Membasahi Pipiku
Kelingan Tresnoku Kandas Ditangan Penghulu

Tak Dungakne Kowe Bahagia Ambi Rabimu
Cukup Siji Aku Wae Seng Ngrasakno Catu
Ojo Mbok Baleni Tingkahmu Marang Bojomu
Bene Ora Ngrasakno Loro Koyo Loroku

Netes Banyu Motoku
Kelingan Esemmu
Mageh Ono Gambar Waru
Neng Njero Atiku

Remuk Tenan Rosoku
Nyekseni Akadmu
Senadyan Loro Aku Macak Tegar Neng Ngarepmu
Hatiku Pilu...hatiku Pilu...

Netes Banyu Motoku
Kelingan Esemmu
Mageh Ono Gambar Waru
Neng Njero Atiku

Remuk Tenan Rosoku
Nyekseni Akadmu
Senadyan Loro Aku Macak Tegar Neng Ngarepmu
Hatiku Pilu Hatiku Pilu

Netes Banyu Motoku, Kelingan Esemmu
Mageh Ono Gambar Waru, Neng Njero Atiku
Remuk Tenan Rosoku, Nyekseni Akadmu
Senadyan Loro Aku Macak Tegar Neng Ngarepmu
Hatiku Pilu Hatiku Pilu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Hatiku Pilu Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Hatiku Pilu, lirik Hatiku Pilu Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Hatiku Pilu, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  262x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram