Lirik lagu Dewi Kirana Getah Rengas
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kula Ora Yakin Sampean Ngomong Wis Eling
Kula Masih Maras Watir Dilelara Maning

Lagi Dadi Siji Sampean Selewa Lewa
Sering Gawa Wadon Ning Jero Kamere Kula
Kadiran Wong Sugih Dunyane Wong Tua
Masang Getah Rengas Ning Kula

Reff :
Enak Dadi Rangdaan
Akeh Sing Dolan
Akeh Duite
Akeh Sandangan
Olih Sewakan

Lagi Karo Sampean
Mangane Utang
Blanjane Kurang
Sampe Kelarang
Di Gawa Demenan

Lagi Dadi Siji Sampean Selewa Lewa
Sering Gawa Wadon Ning Jero Kamere Kula
Kadiran Wong Sugih Dunyane Wong Tua
Masang Getah Rengas Ning Kula

Reff :
Enak Dadi Rangdaan
Akeh Sing Dolan
Akeh Duite
Akeh Sandangan
Olih Sewakan

Lagi Karo Sampean
Mangane Utang
Blanjane Kurang
Sampe Kelarang
Di Gawa Demenan

Kula Ora Yakin Sampean Ngomong Wis Eling
Kula Masih Maras Watir Dilelara Maning

Lagi Dadi Siji Sampean Selewa Lewa
Sering Gawa Wadon Ning Jero Kamere Kula

Kadiran Wong Sugih Dunyane Wong Tua
Masang Getah Rengas Ning Kula
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Getah Rengas Dewi Kirana, lirik lagu Dewi Kirana Getah Rengas, lirik Getah Rengas Dewi Kirana, lirik Dewi Kirana Getah Rengas, Kumpulan lirik lagu Dewi Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dewi Kirana terlengkap
  Dewi Kirana   Writed by Admin  352x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram