Lirik lagu Woro Widowati Angin Dalu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Duwe Ku Mung Roso Tresno
Duwe Ku Mung Roso Sayang
Nganti Nyawaku Ninggalke Rogo
Rosoku Ora Ilang

Tresno Neng Jero Dodo
Seng Tak Jaluk Imbangono
Masio Aku Ra Sugeh Bondo
Moh Yen Digawae Loro

Sak Pedote Nafasku Mung Kowe Seng Tak Tunggu
Ora Ono Liyane Seng Neng Atiku
Sak Oncat E Nyawaku Ora Ngaleh Tresnaku
Ademe Angin Dalu Dadi Saksi Bisu

Tresno Neng Jero Dodo
Seng Tak Jaluk Imbangono
Masio Aku Ra Sugeh Bondo
Moh Yen Digawae Loro


Sak Pedote Nafasku Mung Kowe Seng Tak Tunggu
Ora Ono Liyane Seng Neng Atiku
Sak Oncat E Nyawaku Ora Ngaleh Tresnaku
Ademe Angin Dalu Dadi Saksi Bisu

Sak Pedote Nafasku Mung Kowe Seng Tak Tunggu
Ora Ono Liyane Seng Neng Atiku
Sak Oncat E Nyawaku Ora Ngaleh Tresnaku
Ademe Angin Dalu Dadi Saksi Bisu
Ademe Angin Dalu Dadi Saksi Bisu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Angin Dalu Woro Widowati, lirik lagu Woro Widowati Angin Dalu, lirik Angin Dalu Woro Widowati, lirik Woro Widowati Angin Dalu, Kumpulan lirik lagu Woro Widowati terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Woro Widowati terlengkap
  Woro Widowati   Writed by Admin  576x     Sunday, 06-12-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional (Latechdev)
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome