Lirik lagu Woro Widowati Ikhlas Ngenteni
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pertama Weruh Kowe
Esemmu Ngelalekake Sak Kabehane
Tansah Bungah Rasane
Iso Njanggong Karo Kowe
Jebule Sandingane Konco Dewe

Aku Wes Berjuang Mati-matian
Nanging Ora Pernah Mbok Sawang
Aku Wes Ngarepke Kowe Tenanan
Malah Mbok Gawe Dolanan

Pertama Weruh Kowe
Esemmu Ngelalekake Sak Kabehane
Tansah Bungah Rasane
Iso Njanggong Karo Kowe
Jebule Sandingane Konco Dewe

Aku Wes Berjuang Mati-matian
Nanging Ora Pernah Mbok Sawang
Aku Wes Ngarepke Kowe Tenanan
Malah Mbok Gawe Dolanan

Aku Wes Berjuang Mati-matian
Nanging Ora Pernah Mbok Sawang
Aku Wes Ngarepke Kowe Tenanan
Malah Mbok Gawe Dolanan

Nganti Keringet Lan Eluhku Netes Dadi Siji
Kowe Ra Ngerti
Opo Kabeh Seng Wes Tak Lakoni
Senadyan Kowe Milih Lungo Karo Liyane
Aku Ikhlas Ngenteni Kowe
Aku Ikhlas Ngenteni Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ikhlas Ngenteni Woro Widowati, lirik lagu Woro Widowati Ikhlas Ngenteni, lirik Ikhlas Ngenteni Woro Widowati, lirik Woro Widowati Ikhlas Ngenteni, Kumpulan lirik lagu Woro Widowati terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Woro Widowati terlengkap, Download Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni Woro Widowati, Chord dan Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni Woro Widowati, Terjemahan Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni Woro Widowati,Woro Widowati Band Pop - Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni, Profil Woro Widowati dan Lagu Ikhlas Ngenteni, Genre Band Pop - Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni Woro WidowatiIkhlas Ngenteni
  Woro Widowati   Writed by Admin  386x     Tuesday, 29-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram