Ra Bakal Tak Baleni Tresnoku Sing Koyo Wingi Mergo Janji Tok Blenjani Kowe Ra Iso Nepati Ra Bakal Tak Lalekke Loro Sing Wes Tak Rasakke Iki Pancen Wes Takdire Aku Ra Biso Ro Kowe Aku Mung Biso Dedungo Marang Gust.. Read »
  Woro Widowati   Writed by Admin
Awalku Mengenalmu Tersita Seluruh Hatiku Oh Indahnya Dirimu Ku Jatuh Hati Padamu Tak Terasa Waktu Berlalu Kini Kau Tlah Jadi Milikku Betapa Bahagianya Aku Saat Kau Ada Di Sisiku Kini Tiba Saatnya Kita Harus Melan.. Read »
  Woro Widowati   Writed by Admin
Pertama Weruh Kowe Esemmu Ngelalekake Sak Kabehane Tansah Bungah Rasane Iso Njanggong Karo Kowe Jebule Sandingane Konco Dewe Aku Wes Berjuang Mati-matian Nanging Ora Pernah Mbok Sawang Aku Wes Ngarepke Kowe Tenanan.. Read »
  Woro Widowati   Writed by Admin
Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti Nyawaku Ninggalke Rogo Rosoku Ora Ilang Tresno Neng Jero Dodo Seng Tak Jaluk Imbangono Masio Aku Ra Sugeh Bondo Moh Yen Digawae Loro Sak Pedote Nafasku Mung.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play