Lirik lagu Nella Kharisma Duwe Hape Ra Duwe Pulsa
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nduwe Hp Ra Nduwe Pulsa
Pengen Krungu Sworo Pacarku Tak Berdaya
Tak Puter Ring Back Tone, Nsp Nada Sambung
Lagu Rindu Tresnane Wong Nandang Wuyung

Nyawang Nduwur Langite Mendung
Tenguk-tenguk Eling Kowe Aku Ngelamun
Yen Kowe Pancen Tresno, Pulsamu Ndang Kirimno
Ojo Krungu Calon Morotuwo

Witing Tresno Jalaran Kulino, Jare Wong Jowo
Ning Solo Payunge Ilang, Wong Tresno Wani Kelangan
Demi Cinta Ra Ketang Duwit Utangan

Iwak Pitik Disuwir-suwir, Segane Liwet
Awak Yen Wis Kadung Naksir, Nekat Wani Meres Pikir
Demi Cinta Direwangi Wani Ngglibet

Nduwe Hp Ra Nduwe Pulsa
Pengen Krungu Sworo Pacarku Tak Berdaya

Nduwe Hp Ra Nduwe Pulsa
Pengen Krungu Sworo Pacarku Tak Berdaya
Tak Puter Ring Back Tone, Nsp Nada Sambung
Lagu Rindu Tresnane Wong Nandang Wuyung

Nyawang Nduwur Langite Mendung
Tenguk-tenguk Eling Kowe Aku Ngelamun
Yen Kowe Pancen Tresno, Pulsamu Ndang Kirimno
Ojo Krungu Calon Morotuwo

Witing Tresno Jalaran Kulino, Jare Wong Jowo
Ning Solo Payunge Ilang, Wong Tresno Wani Kelangan
Demi Cinta Ra Ketang Duwit Utangan

Iwak Pitik Disuwir-suwir, Segane Liwet
Awak Yen Wis Kadung Naksir, Nekat Wani Meres Pikir
Demi Cinta Direwangi Wani Ngglibet

Nduwe Hp Ra Nduwe Pulsa
Pengen Krungu Sworo Pacarku Tak Berdaya

Nduwe Hp Ra Nduwe Pulsa
Pengen Krungu Sworo Pacarku Tak Berdaya
Tak Puter Ring Back Tone, Nsp Nada Sambung
Lagu Rindu Tresnane Wong Nandang Wuyung

Nyawang Nduwur Langite Mendung
Tenguk-tenguk Eling Kowe Aku Ngelamun
Yen Kowe Pancen Tresno, Pulsamu Ndang Kirimno
Ojo Krungu Calon Morotuwo

Witing Tresno Jalaran Kulino, Jare Wong Jowo
Ning Solo Payunge Ilang, Wong Tresno Wani Kelangan
Demi Cinta Ra Ketang Duwit Utangan

Iwak Pitik Disuwir-suwir, Segane Liwet
Awak Yen Wis Kadung Naksir, Nekat Wani Meres Pikir
Demi Cinta Direwangi Wani Ngglibet

Nduwe Hp Ra Nduwe Pulsa
Pengen Krungu Sworo Pacarku Tak Berdaya

Witing Tresno Jalaran Kulino, Jare Wong Jowo
Ning Solo Payunge Ilang, Wong Tresno Wani Kelangan
Demi Cinta Ra Ketang Duwit Utangan

Iwak Pitik Disuwir-suwir, Segane Liwet
Awak Yen Wis Kadung Naksir, Nekat Wani Meres Pikir
Demi Cinta Direwangi Wani Ngglibet

Nduwe Hp Ra Nduwe Pulsa
Pengen Krungu Sworo Pacarku Tak Berdaya
Punya Hp Tak Punya Pulsa
Pengen Krungu Sworo Pacarku Tak Berdaya

Nduwe Hp Ra Nduwe Pulsa
Pengen Krungu Sworo Pacarku Tak Berdaya
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Duwe Hape Ra Duwe Pulsa Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Duwe Hape Ra Duwe Pulsa, lirik Duwe Hape Ra Duwe Pulsa Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Duwe Hape Ra Duwe Pulsa, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  197x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome