Lirik lagu Vita Kdi Popoh
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ono Kluwung Nggarit Langit,
Tembus Jantung Kebat-kebit
Kebabit Atiku,
Kesengsem Ing Rangkulanmu
Rasaning Atiku,
Ono Lidah Gumebyaran

Pantai Popoh Tulungagung,
Ngembari Ombake Jantung
Keplasing Angenku,
Melahi Prau Tresnaku
Kidung Ing Wengiku,
Gumerit Cantik Ing Prau

Reff:
Sak Uruting Pinggir Pantai Popoh Iki,
Ono Kidung Tresno Merak Ati
Rembulan Karipan,
Melu Dadi Saksi

Nafasku Nafasmu,
Tak Larung Tresnaku
Kasurung Angin,
Miyak Langit Biru

Pantai Popoh Tulungagung,
Ngembari Ombake Jantung
Keplasing Angenku,
Melahi Prau Tresnaku
Kidung Ing Wengiku,
Gumerit Cantik Ing Prau

Reff:
Ono Kluwung Nggarit Langit,
Tembus Jantung Kebat-kebit
Kebabit Atiku,
Kesengsem Ing Rangkulanmu
Rasaning Atiku,
Ono Lidah Gumebyaran

Pantai Popoh Tulungagung,
Ngembari Ombake Jantung
Keplasing Angenku,
Melahi Prau Tresnaku
Kidung Ing Wengiku,
Gumerit Cantik Ing Prau

Reff:
Sak Uruting Pinggir Pantai Popoh Iki,
Ono Kidung Tresno Merak Ati
Rembulan Karipan,
Melu Dadi Saksi

Nafasku Nafasmu,
Tak Larung Tresnaku
Kasurung Angin,
Miyak Langit Biru

Pantai Popoh Tulungagung,
Ngembari Ombake Jantung
Keplasing Angenku,
Melahi Prau Tresnaku
Kidung Ing Wengiku,
Gumerit Cantik Ing Prau
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Popoh Vita Kdi, lirik lagu Vita Kdi Popoh, lirik Popoh Vita Kdi, lirik Vita Kdi Popoh, Kumpulan lirik lagu Vita Kdi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Kdi terlengkap
  Vita Kdi   Writed by Admin  14x     Sunday, 08-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram