Lirik lagu Nella Kharisma Cidro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wis Sak Mestine Ati Iki Nelangsa
Wong Sing Tak Tresnani Mblenjani Janji
Opo Ora Eling Naliko Semana
Kebak Kembang Wangi Jroning Dada

Kepiye Maneh Iki Pancen Nasibku
Kudu Nandang Lara Kaya Mengkene
Remok Ati Iki Yen Eling Janjine
Ora Ngiro Jebulmu Lamis Wae

Gek Opo Salah Awakku Iki
Kowe Nganti Tego Mblenjani Janji
Opo Mergo Kahanan Uripku Iki
Mlerat Banda Seje Karo Uripmu

Aku Nelongso Mergo Kebacut Tresno
Ora Ngiro Saiki Ne Cidro

Kepiye Maneh Iki Pancen Nasibku
Kudu Nandang Lara Kaya Mengkene
Remok Ati Iki Yen Eling Janjine
Ora Ngiro Jebulmu Lamis Wae

Gek Opo Salah Awakku Iki
Kowe Nganti Tego Mblenjani Janji
Opo Mergo Kahanan Uripku Iki
Mlerat Banda Seje Karo Uripmu

Aku Nelongso Mergo Kebacut Tresno
Ora Ngiro Saiki Ne Cidro
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Cidro Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Cidro, lirik Cidro Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Cidro, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  1925x     Monday, 30-09-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram