Lirik lagu Syahiba Saufa Gerajagan Banyu Wangi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Gerajagan Banyuwangi,
Saben Dino Sing Tau Sepi
Lanang Wadon Hang Nekani,
Ngilangaken Susahe Ati

Lungguh Ring Pasir-pasiran,
Sembur-semburan Geredhoan
Nggredhoni Ombak Playonan,
Lanang Wadon Uber-uberan

Gandheng Tangan Nong Pinggiran,
Pinggir Pesisir Geragajan
Bisik-bisik Semayanan,
Matri Janji Urip Bareng
Sir-siran Ambi Gandhangan,
Gending Asli Banyuwangian

Gerajagan Banyuwangi,
Saben Dino Sing Tau Sepi
Lanang Wadon Hang Nekani,
Ngilangaken Susahe Ati

Lungguh Ring Pasir-pasiran,
Sembur-semburan Geredhoan
Nggredhoni Ombak Playonan,
Lanang Wadon Uber-uberan

Gandheng Tangan Nong Pinggiran,
Pinggir Pesisir Geragajan
Bisik-bisik Semayanan,
Matri Janji Urip Bareng
Sir-siran Ambi Gandhangan,
Gending Asli Banyuwangian

Gerajagan Banyuwangi,
Saben Dino Sing Tau Sepi
Lanang Wadon Hang Nekani,
Ngilangaken Susahe Ati


Tags : Gerajakan Banyuwangi, Grajagan Bayuwangi, Grajakan Banyu Wangi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Gerajagan Banyu Wangi Syahiba Saufa, lirik lagu Syahiba Saufa Gerajagan Banyu Wangi, lirik Gerajagan Banyu Wangi Syahiba Saufa, lirik Syahiba Saufa Gerajagan Banyu Wangi, Kumpulan lirik lagu Syahiba Saufa terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Syahiba Saufa terlengkap
  Syahiba Saufa   Writed by Admin  1141x     Saturday, 07-12-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram