Lirik lagu Syahiba Saufa Loro Sesigar
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Waktu Kembang Mawar Mekar
Mbarengi Ati Kang Wis Tambar
Cinta Suci Kang Sing Kebales
Koyo Koyo Ati Loro Sesigar

Sopo Wonge Sing Kantru-kantru
Loro Siji Krosone Sewu
Gelang Alit Ring Driji Kiwo
Kembang Mawar Digowo Wong Liyo

Alah Nagut Riko Ngloro Ati
Janjine Riko Nyulayani
Weruho Gedigi Sing Arep Kenalan
Wis Kadhung Ati Loro Sesigar

Sopo Wonge Sing Kantru-kantru
Loro Siji Krosone Sewu
Gelang Alit Ring Driji Kiwo
Kembang Mawar Digowo Wong Liyo

Alah Nagut Riko Ngloro Ati
Janjine Riko Nyulayani
Weruho Gedigi Sing Arep Kenalan
Wis Kadhung Ati Loro Sesigar

Sopo Wonge Sing Kantru-kantru
Loro Siji Krosone Sewu
Gelang Alit Ring Driji Kiwo
Kembang Mawar Digowo Wong Liyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Loro Sesigar Syahiba Saufa, lirik lagu Syahiba Saufa Loro Sesigar, lirik Loro Sesigar Syahiba Saufa, lirik Syahiba Saufa Loro Sesigar, Kumpulan lirik lagu Syahiba Saufa terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Syahiba Saufa terlengkap
  Syahiba Saufa   Writed by Admin  230x     Friday, 28-08-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram